Sportbál Csolnokon

Tisztelt Érdeklődők!

Idén is megrendezésre kerül sokak kedvenc eseménye, községünk egyik legnagyobb rendezvénye, a Csolnoki Sportbál. Mint minden évben, idén is novemberben tartjuk a rendezvényt, melyre minden kedves érdeklődőt szeretettel meghívunk.

A szokásokhoz híven asztalfoglalás szükséges, azonban akik ezt nem igénylik, biztosítjuk számukra a helyszíni jegyvásárlás lehetőségét is.

Fontos viszont, hogy a rendezvény nem batyus bál, így ital bevitele nem megengedett. A helyszínen színvonalas kiszolgálás várja a kedves vendégeket, így mindenki talál számára megfelelő fogyasztanivalót.

A zenéről a már jól bevált No Stress Band gondoskodik, mely számos műfajban megállja a helyét, és szolgáltatja az óriási hangulatot a közönségnek.

Ne habozzon, és váltsa meg jegyét minél hamarabb. Nem fogja megbánni, hiszen óriási a hangulat és a jó kedv eseményünkön. Ezenfelül számtalan tombolával készülünk Önöknek!

Várjuk Önt és kedves családját, ismerőseit, barátait!

A jegyárak nem változtak. Idén is 1000.-, illetve 2000.- Forintos áron juthatnak hozzá.

Jegyek és információk:
Vigh Ádám: 06-30-273-7834
Vigh Attila: 06-30-352-6130
Kovács Bence: 06-20-335-2499
illetve a facebook oldalunkon is folyamatosan szolgálunk friss információkkal.

Találkozunk 2019. november 23-án!

Hívják meg ismerőseiket a rendezvényre 🙂

Hatpontos hétvége

Szombaton ifistáink Tátra látogattak. A játék képe alapján nem lehetett kérdés, hogy kinek kell megnyernie a találkozót. Jól játszottunk, és már az elejétől fogva mi irányítottunk, és domináltunk. A 16. percben aztán megtört a gólcsend Binder Valternek köszönhetően. Az első játékrészben továbbra is támadásban voltunk, azonban a gólok nem jöttek össze.

A második játékrészre viszont sikerült az, ami az első félidőben nem. Vörös Dániel révén már 2:0 volt a javunkra, majd Putz László megszerezte a harmadik gólunkat is. Egy szöglet után aztán szépítettek a hazaiak, de nem volt veszélyben a győzelmünk.

Tát – Csolnok 1:3
gólok: Binder Valter, Vörös Dániel, Putz László

A felnőttek vasárnap a közeli Piliscsévre látogattak el. Ha csak a tabellára nézünk, akkor kötelező győzelemnek kellett volna lennie, de mindig nehéz felpörögni egy ilyen meccsre. A 8. percben megszereztük a vezetést, de elég nyögvenyelős mérkőzés volt ez, hiszen nem nagyon pörgött senki. Olyannyira nyögvenyelős meccsé vált, hogy a 17. percben aztán emberhátrányba kerültünk a kapusunk felelőtlen buktatása miatt, de szerencsére nem fogott meg minket. Továbbra is igyekeztünk támadást vezetni, leginkább széleken, de sokszor sajnos rossz döntést hoztunk már a középpályán, így sokszor haltak már ott el a támadások. A 34. percben Nagy Zoltán szabadrúgásból szerzett gólt, így 2:0 volt a javunkra.

A második játékrészben viszont mintha bent maradtunk volna az öltözőben, hiszen a hazai csapat az 51. percben szépített, majd az 56. percben már egalizáltak is. Ezek után frissítettünk, így kicsit felpörgött a csapat. A 65. percben Kovács Bence a szélén szépen elvitte a labdát, majd lőtte ki a hosszút, egy perccel később pedig Farkas Antal szerzett szép gólt. Ebben az időszakban nem látszódott, hogy kevesebben vagyunk, hiszen rengeteg helyzetet dolgoztunk ki, de a következő gól már csak a mérkőzés végén jött, mikor egy szép játék végén Seregi Péter szerzett gólt, és állította be az 5:2-es csolnoki győzelmet!

Piliscsév – Csolnok 2:5
gólok: Pázmándi Gergő, Nagy Zoltán, Kovács Bence, Farkas Antal, Seregi Péter

Gratulálunk a csapatoknak!

Hajrá Csolnok!!!⚽️💚🖤

Tizenegy gólos mérkőzésen vannak túl a felnőttek

Vasárnap Tatabányára, Felsőgallára látogattak a nagyok.
Jól kezdtük a mérkőzést, hiszen már a 7. percben megszereztük a vezetést, sőt a 17. percben már három góllal vezettünk. Ezt követően sajnos picit belealudtunk a meccsbe, és kettő elkerülhető gólt kaptunk. Volt közben több helyzetünk is, de sajnos azok kimaradtak, így 3:2-es állással mentünk a szünetre.

A szünetben aztán megráztuk magunkat és egy-két frissítésnek köszönhetően már 6:2-re vezettünk a 63. percben. Továbbra is vezettük a támadásokat, de sokszor nem mindig a legjobb döntést hoztuk, és közben megint kaptunk kettő gólt, de a végszó ígyis a mienk maradt, hiszen a 83. percben megszereztük a hetedik gólunkat, így magabiztosan megnyertük a mérkőzést.

A 4 kapott gól az soknak számít, így azon van még mit javítani, de a rúgott 7 gól előtt le a kalappal!

Felsőgalla – Csolnok 4:7
gólok: Pázmándi Gergő 2, Yousif Dzsemil 2, Zsolnay Zsolt 2, Gál Csaba

A múlthéten sajnos Barlangi Balázs súlyos sérülést szenvedett, amit a hét során a vizsgálatok is sajnos megerősítettek.
Jobbulást kívánunk Balázs, a mai győzelmet neked ajánljuk!!
Mihamarabbi felépülést, várunk vissza!

Hajrá Csolnok!!!⚽️💚🖤

Megkezdődött a bajnoki szezon

Szombaton ifi csapatunk kezdte meg az új idényt. Sajnos a nyaralások és a sérülések miatt pont 11-en utaztunk el a mérkőzésre. Sokáig még ezt a létszámot sem tudtuk megtartani, hiszen a 15. perctől már csak 8 mezőnyjátékossal tudtunk játszani sérülések miatt. Le a kalappal a csapat előtt, ugyanis rendkívül jól állták a sarat, sőt olyannyira jól, hogy még a vezetést is mi szereztük meg Seregi Péter révén, és az első félidőben maradt is 1:0 a javunkra. A második játékrészben szintén a védekezésen volt a hangsúly, de sajnos a kettős emberhátrány sokat kivett belőlünk és először egyenlítettek a hazaiak, majd megszerezték a vezetést is. Sokáig nem vezettek, ugyanis Binder Valter révén egalizáltunk, sőt a 90. percben akár a vezetést is megszerezhettük volna újra, de a helyzet sajnos kimaradt. Így is le a kalappal a csapat előtt, óriásit mentek.

Tokod – Csolnok 2:2
gólok: Seregi Péter, Binder Valter

Vasárnap aztán a felnőttek is megkezdték a bajnoki menetelést, immár a megyei másodosztályban. Alapos felkészüléssel vágtunk neki a szezonnak, így teljes mértékben felkészültünk a bajnokságra. Rendkívül szervezetten és csapatként léptünk pályára, ez már a bemelegítés során is látszódott. Jól kezdtük a meccset, és igyekeztünk már az elején dominálni. Ez be is jött, ugyanis egy szélről bejövő beadást követően már a 11. percben megszereztük a vezetést Barlangi Tamás révén. Több ígéretes lehetőségünk volt még az ellenfél kapuja előtt, azonban sokszor kapkodtunk és pontatlanok voltunk a végjátékban, így gólt nem sikerült szereznünk, azonban egy kontrából veszélyesek tudtak lenni a környeiek,így a szünet előtt egalizáltak. A második játékrészben kicsit bent maradtunk az öltözőben, és nagyon nyomott a vendég csapat, de egy-két változtatás után sikerült átvenni az irányítást. Olyannyira, hogy Pázmándi Gergő révén ismét nálunk volt a vezetés. Ekkor inkább mi domináltunk, azonban egy vendég szögletnél rosszul osztottuk el az embereket, és egalizáltak. Ismét támadásban lendültünk, és vezettük sorban a veszélyes támadásokat, de sajnos a kapufa ma nem velünk volt, hiszen rúgtunk 3-4 kapufát, ami sajnos kifelé pattant. Ugyan a tavalyi második helyezett ellen szép eredmény a döntetlen, de egy kis szerencsével meg lehetett volna a győzelem is.

Csolnok – Környe 2:2
gólok: Barlangi Tamás, Pázmándi Gergő

Vasárnap felnőtt csapatunk Felsőgallára látogat. Várjuk oda is az érdeklődőket.

Hajrá Csolnok!!!⚽️💚🖤

Immár 17 ponttal vezetjük a bajnokságot

Felnőtt csapatunk a rájátszás második fordulójában Tardosra látogatott. A játékosok tisztában vannak vele, hogy már megnyerték a bajnokságot, de ez nem egyenlő azzal, hogy már hátra is dőlnek. Ez a mostani mérkőzéssel kapcsolatban is így volt, hiszen úgy utaztunk Tardosra, hogy nyerjünk.

Elég csapongóan kezdődött a mérkőzése, hiszen volt helyzet itt is, aztán ott is. A 9. percben egy labdaszerzést követően a félpályáról megindulva végig vittük a labdát a kapuig, ahol Pázmándi Gergő volt eredményes, így hamar megszereztük a vezetést. Jól játszottunk ezt követően, és irányítottuk a meccset. Rendszerint kis passzokkal sikerült kihoznunk a labdát, és vezetni nagyszerű, illetve veszélyes támadásokat. Elég durvák voltak a hazai játékosok, ami sajnos sokszor figyelmeztetés nélkül is maradt, így voltak pillanatok, amikor kicsit elszálltak az indulatok. Az egyik ilyen szituáció után, egy csúnya faltot követtek el a 16-osuk körül, amit szabadrúgást követett. Ezt Dzsema nagyszerűen értékesítette, így 2:0 volt a javunkra.

A második játékrészben picit beleültünk a meccsbe, így sokáig a rengeteg szabálytalanságon kívül semmi sem történt. Volt pár nagy helyzetünk, de a gólok sajnos elmaradtak. Időközben frissítettünk több helyen, így egy kis lendületet kapott a csapat. A 82. percben Putz László nagyszerűen indította Barlangi Balázst, aki higgadtan kirúgta a hosszú sarkot, így 3:0 a javunkra. A mérkőzés végén egy pontrúgás után szépítettek a hazaiak, ezzel kialakítva a 3:1-es végeredményt.

Tardos – Csolnok 1:3
gólok: Pázmándi Gergő, Yousif Dzsemil, Barlangi Balázs

Gratulálunk a csapatnak!

Hajrá Csolnok!!!💚🖤

Ismét győzött ifi csapatunk

Szombaton Bajra látogatott a csapat. A pálya inkább emlékeztetett egy sártengerre, mint labdarúgópályára, de felvettük a kesztyűt és megbírkóztunk a nehézségekkel.

Rosszul indult a meccs, hiszen egy bírói tévedés után megindultak a bajiak a kapunk felé, ahol egy szabálytalanság után 11-est rúgtak. Ezzel megszerezték a vezetést. Szerencsére nem lógattuk a fejünket, és rendeztük a sorokat. Hamar sikerült egyenlíteni, majd a félidő előtt a vezetést is megszereztük.

A második játékrészben aztán jött a gála. Lefociztuk ellenfelünket, illetve a pályát és folyamatosan támadtunk. Nagyszerű, mutatós játékot produkáltunk így megérdemelten nyertünk. Barlangi Balázs egymaga hat gólt szerzett. Gratulálunk neki, illetve az egész csapatnak a nagyszerű meneteléshez!

Csapatunk immár 21 meccse veretlen a pályán.

Baj – Csolnok 1:8
Gólok: Barlangi Balázs 6, Farkas Máté, Gause Pascal

Hajrá Csolnok!!!⚽️💚🖤

ARANY HÉTVÉGE

Szombaton ifi csapatunk bajnoki címével indult a hétvége, aztán jött a vasárnap, ahol felnőtt csapatunk gólzáporos mérkőzésen biztosította be bajnoki címét!

Vasárnap kellemes időben indult a Szárliget elleni összecsapás. Sok nézőt csalogatott ki a futball-láz, illetve a jó idő a csolnoki sportpályára. A mérkőzés elég durván kezdődött, hiszen már a 13. percben kettős ember előnyben voltunk az ellenfél szabálytalanságai miatt, illetve szövegelésének köszönhetően. Ez az emberelőny talán minket fogott meg jobban, és nem tudtunk felpörögni. Zsolnay Zsolt révén ugyan a 10. perctől kezdve vezettünk, de aztán sokáig nem esett gól. Egészen a 44. percig, amikor Zsolti megszerezte a második gólját, ugyanis a szakadó esőben a labda megcsúszott a kapus előtt a füvön, kipattant róla, amire Zsolti érkezett, és megszerezte a csapat második találatát. A félidőben ezzel 2:0 a javunkra.

A második játékrészre szerencsére elállt a szakadó eső, így kellemes időben játszhattunk. Nem lógattuk a lábunkat, és minél több gólt próbáltunk lőni, olyannyira, hogy Zsolnay Zsolt révén már 4:0 volt az 54. percben, hiszen két góllal kezdte a második félidőt. Ezt követően már csak egy kapuztunk.Tóth Béla a 61. percben higgadtan értékesítette a büntetőt, majd a csereként beállt játékos-edzőnk, Gál Csaba szerzett kettő gólt. Egy szöglet után Szatmári Ákos is feliratkozott a góllövő listára. A 16-os magasságából szerzett gólt a hosszúba, majd Vörös Dániel zárta le a gól-gazdag mérkőzést. Dani találatával 10:0-ra nyert csapatunk.

Csolnok – Szárliget 10:0
gólok: Zsolnay Zsolt 5, Gál Csaba 2, Szatmári Ákos, Vörös Dániel, Tóth Béla

Ezzel a győzelemmel csapatunk megnyerte a bajnokságot 4 fordulóval a vége előtt! Gratulálunk nekik!

Ez a hétvége nemcsak kettő bajnoki címről szólt, hanem igazából háromról is. Kettő csolnoki legény, akik a Dobó Katalin Gimnázium tanulói, a hétvégén Szombathelyen szerepeltek az országos diákolimpián, ahol megszerezték az első helyet! Gratulálunk Barlangi Balázsnak és Tarkövi Dénesnek, akik egy hétvége alatt három aranyérmet zsebeltek be!

Hajrá Csolnok!!!💚🖤

BAJNOK LETT AZ IFI CSAPATUNK!

Mai napon Tokod alakulatát fogadta U19-es csapatunk. A tét, ha nyer a csapat, illetve a Pilismarót a Piliscsév ellen döntetlent játszik, akkor bajnokok vagyunk!

Nehezen indult a gólgyártás, hiszen mezőnyben sokkal jobbak voltunk a vendégeknél, de a kapu előtt végig pontatlanok maradtunk. Vezettük sorra a támadásokat, de nem akart jönni a gól. Az edzések alatt begyakorolt figurák folyamatosan visszajöttek a pályán, így tényleg nem lehet panasz a csapatra, csak a gól hiányzott. A 33. percben Vörös Dániel “Dongó”szabadrúgása kijött a kapufáról, amit Táborszki Dávid fejelt be a kapuba, így végre meg lett a vezetés. A félidő vége előtt Dongó egy elfutása után gólt szerzett, így 2:0 volt a javunkra.

A második játékrészben aztán kinyílt a gólcsap. Vígh Gergő kezdte a sorozatot, amit Dani második gólja követett. Seregi Péter szép egyéni félpályás szólója után 12 méterről ballal lőtte ki a hosszú sarkot, majd Vígh Gergő rúgott gólt az 5-ös sarkáról. Peti egy labdaszerzés után 16 méterről ismét ballal szerzett gólt, majd Pétervári Levente zárta le a meccset.

Ezzel a győzelemmel, illetve, hogy a Pilismarót – Piliscsév mérkőzés 3:3 lett, ifi csapatunk BAJNOK lett!

Csolnok – Tokod 8:0
Gólok: Vörös Dániel 2, Seregi Péter 2, Vígh Gergő 2, Táborszki Dávid, Pétervári Levente

Gratulálunk a csapatnak!!!

Hajrá Csolnok!!!⚽️💚🖤

A végletekig kiélezett párharcon vannak túl a felnőttek

Szerdán került megrendezésre a megyei kupa 2. fordulója, ahol csapatunk az első osztályú Vértesszőlőst fogadta.

Nagyon készültünk erre az összecsapásra, hiszen meg szerettük volna mutatni, hogy akár egy bravúrra is képesek vagyunk magasabban kvalifikált ellenfelünknél. Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, hiszen próbàlt letámadással indítani a vendég gárda, akik sokszor lépték át a szabályos szerelés fogalmát, illetve elég arrogáns magatártást mutattak az egész mérkőzés alatt, de álltuk a sarat. Olyannyira, hogy többször domináltunk a középpályán, és dolgoztunk ki veszélyes helyzeteket. A 15. percben aztán egy véleményes 11-eshez jutottak a vendégek, de kapusunk, Kocsis Márton bravúrral hárította azt. Nemsokkal később egy szép kombináció után aztán megszerezték a vezetést. Nem lógattuk a fejünk, és mentünk, küzdöttünk tovább. Olyannyira, hogy a 37. percben Vörös Dániel nagyszerűen rúgta el a szabadrúgást, így 1-1 volt a félidő vége.

A második játékrészben sem vettünk visszább, és itt is meg voltak a helyzeteink. Többször mentett a kapusuk óriásit, így megúszták a gólt. Ellenfelünk továbbra sem tudott nagyon játszani ellenünk, leginkább a felîvelt labdákkal próbálkoztak, amiket rendszerint hárítottunk. A mérkőzés vége felé azért màr érződött rajtunk, hogy fáradunk, sokszor veszítettünk labdát. A 81. percben sajnos egy szöglet után tisztán ugorhatott fel fejelni az egyik vendégjátékos, így 2:1 volt a javukra. A 90. percben aztán jöhetett volna a dráma, hiszen Vörös Dánielt centikkel a 16-oson belül buktatta az ellenfél, de a sporttárs nem fújta be a büntetőt, csak szabadrúgást ítélt, ami sajnos célt tévesztett.

Csapatunk előtt le a kalappal, hiszen óriást küzdöttek a mai meccsen, ahol a továbbjutást is megérdemelték volna.

Csolnok – Vértesszőlős 1:2
Gól: Vörös Dániel

Gratulálunk a csapatnak!

Hajrá Csolnok!!!⚽️💚🖤

Magabiztos győzelem az alapszakasz utolsó mérkőzésén

Felnőtt csapatunk a közeli Tokodaltáróra látogatott a nem éppen közönségcsalogató időjárásban.

A szakadó eső nem szegte csapatunk kedvét, és nagyon motiváltan játszott. Már a kezdetektől fogva mi játszottunk, és irányítottuk a játékot. Sorban vezettük a szebbnél szebb támadásokat, és alakítottuk ki a helyzeteket. Az első gólra a 17. percig kellett várni, amikor Zsolnay Zsolt megkezdte a gólgyártást. Ezt követően folytattuk amit elkezdtünk, és helyzetről helyzetre meneteltünk, azonban a következő gólra egészen a 39. percig kellett várni, amikor Pázmándi Gergő játszott össze Barlangi Balázzsal, és az összjáték végén Gergő juttatta a labdát a kapuba. Az első játékrészben több gól nem esett.

A második félidőben Gergő folytatta a gólszerzést, egyéni megmozdulása után növelte előnyünket három gólra. Nem sokkal később Barlangi Balázs is betalált egy szép összjáték után, majd egy ideig gólcsend következett. Sok helyzetünk volt továbbra is, de ezek közül rendre rossz döntések születtek, így sajnos kimaradtak a lehetőségek. Majd a 84. percben Dzsema megszerezte a saját gólját, így már 5:0 volt javunkra. Zsolnay Zsolt is duplázni tudott, majd az utolsó pillanatokban a hazai csapat is szerzett egy gólt, így kialakítva a 6:1-es végeredményt.

TABAK – Csolnok 1:6
gólok: Zsolnay Zsolt 2, Pázmándi Gergő 2, Barlangi Balázs, Yousif Zsemil

Gratulálunk a csapatnak!

Az alapszakasz ezzel a fordulóval véget ért. Ezt követően 5 fordulós rájátszás következik, ahol a felsőházban az 1-6. helyezett csapatok játszanak egymás ellen, valamint a 7-11. helyezett csapatok.

Csapatunk 12 pontos előnnyel vág neki a véghajrának, 94 rúgott góllal és 25 kapott góllal.

A menetrend a következő lesz:
2019.05.12. Csolnok – Szárliget
2019.05.19. Tardos – Csolnok
2019.05.26.Csolnok – Tokod
2019.06.02.Dunaszentmiklós – Csolnok
2019.06.09. Csolnok – Héreg/Vértestolna

SZERDÁN! 2019.05.08-án 18:00-kor kupameccset játszik csapatunk hazai pályán Vértesszőlős ellen.

Hajrá Csolnok!!!💚🖤