Izgalmakban nem volt hiány a vasárnapi felnőtt mérkőzésen

Felnőtt csapatunk egy gólgazdag, közönség-szórakoztató mérkőzésen van túl. Sajnos a végeredmény már annyira nem
szórakoztató nekünk, hiszen a hét gólos mérkőzésen vereséget szenvedtünk.
A felnőttek legutóbb 2018.11.18-án szenvedtek vereséget hazai pályán, ez mindent elárul arról, hogy milyen nehéz tőlunk elvinni a három pontot.
Nem kezdtük rosszul a mérkőzést, hiszen már a mérkőzés elején igyekeztünk dominálni. Aztán ez a dominanciánk sajnos sokáig nem tartott, hiszen az ellenfelünk egy szabadrúgást végezhetett el kb. 20 méterről. A szabadrúgás nem volt veszélyes, azonban a kipattanó labdát az ellenfél a kapunkba juttatta. Nem törtünk meg, és szépen fokozotosan egyre több veszélyes akciót vezettünk a kisbéri kapura. A 30. percben egy jobb oldali támadást követően Vörös Dániel tört be a 16-osra és lőtte ki a jobb alsót. Sajnos a 39. percben, a közeppályán eladtunk egy labdát, amit az ellenfelünk könyörtelenül kihasznált. A félidőt jelző sípszó előtt majdnem egyenlítettünk, azonban az óriási helyzetünket a vendég portás védeni tudta.
A második játékrészt az elsőhöz képest rosszul kezdtük, talán picit az öltözőben ragadtunk. Az 57. percben aztán jött az újabb kisbéri pofon, egy bal szélről jövő beadást követően növelték kettő gólra előnyüket. Sőt, akár csúnyább is lehetett volna a két csapat között ekkor a különbség, de kapusunk, Tóth Béla, remek napott fogott ki, és óriási védéseket produkált. Talán jót tett nekünk a bekapott gól, illetve a kapusunk parádéja, hiszen a csapat ezt követően teljesen más játékot produkált. Időközben cseréltünk is több helyen, illetve szerkezetet is váltottunk, ami még nagyobb pluszt adott számunkra. Sorban dolgoztuk ki a lehetőségeket, és szerencsére ezek nem csak lehetőségek voltak. A 70. percben egy szép támadást követően Barlangi Balázs volt eredményes, majd a 79. percben Zsolnay Zsolt értékesítette a jogosan megítélt büntetőt. Ezekután akár több gólt is szerezhettünk volna, azonban ezek lehetőségek maradtak csak. A 94. percben aztán jött a fekete leves, hiszen a kisbéri támadót faltolta védőjátékosunk, amit szabadrúgás követett. Sajnos nagyon jó szabadrúgás volt, így a labda a kapunkban kötött ki.
A mutatott játék alapján számunkra ismét egy igazságtalan eredmény született, de nem adjuk fel, megyünk tovább a megkezdett úton.
Csolnok – Kisbér 3:4
gólok: Vörös Dániel, Barlangi Balázs, Zsolnay Zsolt
Gratulálunk a játékosoknak, nagyot mentek!
Továbbra is Hajrá Csolnok!!!⚽️💚🖤
📸 : Elekes Zsófia , köszi 😊

Hiába készültünk a vasárnapi mérkőzésre

Vasárnap nagy elánnal vártuk a Kocs elleni mérkőzést, azonban ellenfelünk nem jelent meg, pontosabban 6 fővel érkeztek meg Csolnokra. Az említett 6 fő, mint aki jól végezte dolgát, lecuccoltak a parkolóba és várták a csodát, vagy nem tudjuk mit, de annyi nem volt bennük, hogy a játékvezetőket, vagy bennünket tájékoztassanak a kialakult helyzetről. Ha a játékvezetők vagy mi nem fáradunk oda, talán még most is várjuk, hogy mi legyen..elég komolytalan hozzáállás, mindez a megyei másodosztály 3. fordulójában.
Itt szeretnénk elnézést kérni a szurkolóktól, akik olyan nagy számban tiszteltek volna meg minket a vasárnapi mérkőzésen, hogy önhibánkon kívűl nem tudtuk lejátszani a meccset. Köszönjük, hogy kilátogattak, reméljük nem lesz több ilyen incidens.
A kocsi csapat a meglepetésünket is elrontotta, hiszen a csapat egyik leglelkesebb és “legkisebb” szurkolója születésnapját ünnepelte vasárnap, ezért egy kis meglepetéssel készültünk a leányzónak. A kezdőrúgást neki szántuk volna, illetve egy szál rózsával is köszöntöttük volna. Természetesen a köszöntés így sem maradt el, Jázminnak a csapatkapitány adta át a virágot a csapat nevében. Boldog születésnapot itt is Jázmin! 😊💐
Egyébként a játék sem maradt el, hiszen ha már mindenki meccsre készen volt, alkottunk kettő csapatot és megmérkőztünk egymás ellen.
Most vasárnap igazi derbyre készülünk, ugyanis Etére látogatunk, ami igazi erőpróba lesz. Igaz messze van, de aki tud szurkoljon a csapatnak a helyszínen! 😉
Hajrá Csolnok!!!⚽️💚🖤
📸 : Elekes Zsófia , köszi 🙂

Magabiztos győzelem Gyermelyen

Felnőtt csapatunk gólzáporos győzelmet aratott Gyermelyen. Leginkább az ellenfél térfelén folyt a labda, a futballt is mi játszottuk. Hamar megszereztük a vezetést Barlangi Tamás révén, aki egy szögletet követően a lepattanót juttatta a hálóba. A következő gól egy szépségdíjas találat volt, amikor a balszellőt Yousif Dzsemil húzta meg és passzolta középre Pázmándi Gergőnek a labdát, aki nem hibázott és juttatta a labdát a kapuba. Dzsemil a gólpassz után egy gólt is jegyzett, ugyanis szép egyéni teljesítménye után lőtte ki a hosszú sarkot.
A második játékrészre több helyen is frissítettünk. Putnoki Bence kapott szép labdát és mehetett a kapura, aminek az eredménye egy gyönyörű gólt, ezzel már 4:0 volt a javunkra. Dzsemil következett ismét, ugyanis Putnoki Bence megszerezte a kapus elől a labdát, majd passzolta be Dzsemilnek, aki a 16osról a kapuba lőtte a labdát. Ezt követően sajnos egy hibánkat kihasználta a hazai csapat, és szépítettek, de az eredményt nem befolyásolták. A mérkőzés végén sem álltunk le. A sérüléséből visszatérő Barlangi Balázs volt eredményes a 89. percben, majd Binder Valter egyéni szólójának köszönhetően állította be a 7:1-es csolnoki győzelmet.
Gratulálunk a csapatnak!
Gyermely – Csolnok 1:7
gólok: Yousif Dzsemil 2, Barlangi Tamás,Pázmándi Gergő, Putnoki Bence, Binder Valter, Barlangi Balázs
Jövő héten már ifi csapatunk is pályára lép.
Hajrá Csolnok!!!⚽️💚🖤
📸 : Elekes Zsófia , köszönjük 🙂

Ugyan a jó játék sajnos elmaradt, de a kötelező győzelmet hozták a felnőttek

Hosszas pihenő után, végre újra élettel tölthettük meg a sportpályát és környékét. Augusztus 16-án ugyanis megkezdte a 2020/21-es szezont felnőtt csapatunk, ahol Ászár alakulatát láttuk vendégül.
Szerencsére nagyjából minden játékosunk harcra kész volt, így bőven volt lehetőség a kezdő 11 kialakítására. Elég laposan kezdtük a mérkőzést, ugyanakkor a focit mi próbáltuk játszani és igyekeztünk a széleken megbontani az ellenfél védelmét, de a kapu előtt nem találtuk a megfelelő megoldást. Az első félidőt gól nélküli döntetlennel zártuk.
A második játékrészre több helyen változtattunk, aminek köszönhetően picit javult a játékunk és a 67. percben Yousif Dzsemil révén sikerült megszerezni a vezetést. Nem sokkal később Jantos Miklós révén már kettővel vezettünk. A későbbiekben is próbálkoztunk a gólszerzéssel, azonban sok lehetőség kimaradt, ami meg is bosszulta magát, hisz egy rögzített szituációban az ellenfél szépített az eredményen, így szoros lett a mérkőzés. A bekapott gól után Pázmándi Gergő nyugtatta le a kedélyeket, egy óriási szabadrúgás góllal bő 30 méterről. A végén sajnos talált még egy gólt az ellenfél, így alakult ki a 3:2-es végeredmény.
Csolnok – Ászár 3:2
gólok: Yousif Dzsemil, Jantos Miklós, Pázmándi Gergő
Jövő héten Gyermelyre látogatunk.
Hajrá Csolnok!!! ⚽️💚🖤
📸 : Elekes Zsófia , köszi 😊

Sportbál Csolnokon

Tisztelt Érdeklődők!

Idén is megrendezésre kerül sokak kedvenc eseménye, községünk egyik legnagyobb rendezvénye, a Csolnoki Sportbál. Mint minden évben, idén is novemberben tartjuk a rendezvényt, melyre minden kedves érdeklődőt szeretettel meghívunk.

A szokásokhoz híven asztalfoglalás szükséges, azonban akik ezt nem igénylik, biztosítjuk számukra a helyszíni jegyvásárlás lehetőségét is.

Fontos viszont, hogy a rendezvény nem batyus bál, így ital bevitele nem megengedett. A helyszínen színvonalas kiszolgálás várja a kedves vendégeket, így mindenki talál számára megfelelő fogyasztanivalót.

A zenéről a már jól bevált No Stress Band gondoskodik, mely számos műfajban megállja a helyét, és szolgáltatja az óriási hangulatot a közönségnek.

Ne habozzon, és váltsa meg jegyét minél hamarabb. Nem fogja megbánni, hiszen óriási a hangulat és a jó kedv eseményünkön. Ezenfelül számtalan tombolával készülünk Önöknek!

Várjuk Önt és kedves családját, ismerőseit, barátait!

A jegyárak nem változtak. Idén is 1000.-, illetve 2000.- Forintos áron juthatnak hozzá.

Jegyek és információk:
Vigh Ádám: 06-30-273-7834
Vigh Attila: 06-30-352-6130
Kovács Bence: 06-20-335-2499
illetve a facebook oldalunkon is folyamatosan szolgálunk friss információkkal.

Találkozunk 2019. november 23-án!

Hívják meg ismerőseiket a rendezvényre 🙂

Hatpontos hétvége

Szombaton ifistáink Tátra látogattak. A játék képe alapján nem lehetett kérdés, hogy kinek kell megnyernie a találkozót. Jól játszottunk, és már az elejétől fogva mi irányítottunk, és domináltunk. A 16. percben aztán megtört a gólcsend Binder Valternek köszönhetően. Az első játékrészben továbbra is támadásban voltunk, azonban a gólok nem jöttek össze.

A második játékrészre viszont sikerült az, ami az első félidőben nem. Vörös Dániel révén már 2:0 volt a javunkra, majd Putz László megszerezte a harmadik gólunkat is. Egy szöglet után aztán szépítettek a hazaiak, de nem volt veszélyben a győzelmünk.

Tát – Csolnok 1:3
gólok: Binder Valter, Vörös Dániel, Putz László

A felnőttek vasárnap a közeli Piliscsévre látogattak el. Ha csak a tabellára nézünk, akkor kötelező győzelemnek kellett volna lennie, de mindig nehéz felpörögni egy ilyen meccsre. A 8. percben megszereztük a vezetést, de elég nyögvenyelős mérkőzés volt ez, hiszen nem nagyon pörgött senki. Olyannyira nyögvenyelős meccsé vált, hogy a 17. percben aztán emberhátrányba kerültünk a kapusunk felelőtlen buktatása miatt, de szerencsére nem fogott meg minket. Továbbra is igyekeztünk támadást vezetni, leginkább széleken, de sokszor sajnos rossz döntést hoztunk már a középpályán, így sokszor haltak már ott el a támadások. A 34. percben Nagy Zoltán szabadrúgásból szerzett gólt, így 2:0 volt a javunkra.

A második játékrészben viszont mintha bent maradtunk volna az öltözőben, hiszen a hazai csapat az 51. percben szépített, majd az 56. percben már egalizáltak is. Ezek után frissítettünk, így kicsit felpörgött a csapat. A 65. percben Kovács Bence a szélén szépen elvitte a labdát, majd lőtte ki a hosszút, egy perccel később pedig Farkas Antal szerzett szép gólt. Ebben az időszakban nem látszódott, hogy kevesebben vagyunk, hiszen rengeteg helyzetet dolgoztunk ki, de a következő gól már csak a mérkőzés végén jött, mikor egy szép játék végén Seregi Péter szerzett gólt, és állította be az 5:2-es csolnoki győzelmet!

Piliscsév – Csolnok 2:5
gólok: Pázmándi Gergő, Nagy Zoltán, Kovács Bence, Farkas Antal, Seregi Péter

Gratulálunk a csapatoknak!

Hajrá Csolnok!!!⚽️💚🖤

Tizenegy gólos mérkőzésen vannak túl a felnőttek

Vasárnap Tatabányára, Felsőgallára látogattak a nagyok.
Jól kezdtük a mérkőzést, hiszen már a 7. percben megszereztük a vezetést, sőt a 17. percben már három góllal vezettünk. Ezt követően sajnos picit belealudtunk a meccsbe, és kettő elkerülhető gólt kaptunk. Volt közben több helyzetünk is, de sajnos azok kimaradtak, így 3:2-es állással mentünk a szünetre.

A szünetben aztán megráztuk magunkat és egy-két frissítésnek köszönhetően már 6:2-re vezettünk a 63. percben. Továbbra is vezettük a támadásokat, de sokszor nem mindig a legjobb döntést hoztuk, és közben megint kaptunk kettő gólt, de a végszó ígyis a mienk maradt, hiszen a 83. percben megszereztük a hetedik gólunkat, így magabiztosan megnyertük a mérkőzést.

A 4 kapott gól az soknak számít, így azon van még mit javítani, de a rúgott 7 gól előtt le a kalappal!

Felsőgalla – Csolnok 4:7
gólok: Pázmándi Gergő 2, Yousif Dzsemil 2, Zsolnay Zsolt 2, Gál Csaba

A múlthéten sajnos Barlangi Balázs súlyos sérülést szenvedett, amit a hét során a vizsgálatok is sajnos megerősítettek.
Jobbulást kívánunk Balázs, a mai győzelmet neked ajánljuk!!
Mihamarabbi felépülést, várunk vissza!

Hajrá Csolnok!!!⚽️💚🖤

Megkezdődött a bajnoki szezon

Szombaton ifi csapatunk kezdte meg az új idényt. Sajnos a nyaralások és a sérülések miatt pont 11-en utaztunk el a mérkőzésre. Sokáig még ezt a létszámot sem tudtuk megtartani, hiszen a 15. perctől már csak 8 mezőnyjátékossal tudtunk játszani sérülések miatt. Le a kalappal a csapat előtt, ugyanis rendkívül jól állták a sarat, sőt olyannyira jól, hogy még a vezetést is mi szereztük meg Seregi Péter révén, és az első félidőben maradt is 1:0 a javunkra. A második játékrészben szintén a védekezésen volt a hangsúly, de sajnos a kettős emberhátrány sokat kivett belőlünk és először egyenlítettek a hazaiak, majd megszerezték a vezetést is. Sokáig nem vezettek, ugyanis Binder Valter révén egalizáltunk, sőt a 90. percben akár a vezetést is megszerezhettük volna újra, de a helyzet sajnos kimaradt. Így is le a kalappal a csapat előtt, óriásit mentek.

Tokod – Csolnok 2:2
gólok: Seregi Péter, Binder Valter

Vasárnap aztán a felnőttek is megkezdték a bajnoki menetelést, immár a megyei másodosztályban. Alapos felkészüléssel vágtunk neki a szezonnak, így teljes mértékben felkészültünk a bajnokságra. Rendkívül szervezetten és csapatként léptünk pályára, ez már a bemelegítés során is látszódott. Jól kezdtük a meccset, és igyekeztünk már az elején dominálni. Ez be is jött, ugyanis egy szélről bejövő beadást követően már a 11. percben megszereztük a vezetést Barlangi Tamás révén. Több ígéretes lehetőségünk volt még az ellenfél kapuja előtt, azonban sokszor kapkodtunk és pontatlanok voltunk a végjátékban, így gólt nem sikerült szereznünk, azonban egy kontrából veszélyesek tudtak lenni a környeiek,így a szünet előtt egalizáltak. A második játékrészben kicsit bent maradtunk az öltözőben, és nagyon nyomott a vendég csapat, de egy-két változtatás után sikerült átvenni az irányítást. Olyannyira, hogy Pázmándi Gergő révén ismét nálunk volt a vezetés. Ekkor inkább mi domináltunk, azonban egy vendég szögletnél rosszul osztottuk el az embereket, és egalizáltak. Ismét támadásban lendültünk, és vezettük sorban a veszélyes támadásokat, de sajnos a kapufa ma nem velünk volt, hiszen rúgtunk 3-4 kapufát, ami sajnos kifelé pattant. Ugyan a tavalyi második helyezett ellen szép eredmény a döntetlen, de egy kis szerencsével meg lehetett volna a győzelem is.

Csolnok – Környe 2:2
gólok: Barlangi Tamás, Pázmándi Gergő

Vasárnap felnőtt csapatunk Felsőgallára látogat. Várjuk oda is az érdeklődőket.

Hajrá Csolnok!!!⚽️💚🖤

Immár 17 ponttal vezetjük a bajnokságot

Felnőtt csapatunk a rájátszás második fordulójában Tardosra látogatott. A játékosok tisztában vannak vele, hogy már megnyerték a bajnokságot, de ez nem egyenlő azzal, hogy már hátra is dőlnek. Ez a mostani mérkőzéssel kapcsolatban is így volt, hiszen úgy utaztunk Tardosra, hogy nyerjünk.

Elég csapongóan kezdődött a mérkőzése, hiszen volt helyzet itt is, aztán ott is. A 9. percben egy labdaszerzést követően a félpályáról megindulva végig vittük a labdát a kapuig, ahol Pázmándi Gergő volt eredményes, így hamar megszereztük a vezetést. Jól játszottunk ezt követően, és irányítottuk a meccset. Rendszerint kis passzokkal sikerült kihoznunk a labdát, és vezetni nagyszerű, illetve veszélyes támadásokat. Elég durvák voltak a hazai játékosok, ami sajnos sokszor figyelmeztetés nélkül is maradt, így voltak pillanatok, amikor kicsit elszálltak az indulatok. Az egyik ilyen szituáció után, egy csúnya faltot követtek el a 16-osuk körül, amit szabadrúgást követett. Ezt Dzsema nagyszerűen értékesítette, így 2:0 volt a javunkra.

A második játékrészben picit beleültünk a meccsbe, így sokáig a rengeteg szabálytalanságon kívül semmi sem történt. Volt pár nagy helyzetünk, de a gólok sajnos elmaradtak. Időközben frissítettünk több helyen, így egy kis lendületet kapott a csapat. A 82. percben Putz László nagyszerűen indította Barlangi Balázst, aki higgadtan kirúgta a hosszú sarkot, így 3:0 a javunkra. A mérkőzés végén egy pontrúgás után szépítettek a hazaiak, ezzel kialakítva a 3:1-es végeredményt.

Tardos – Csolnok 1:3
gólok: Pázmándi Gergő, Yousif Dzsemil, Barlangi Balázs

Gratulálunk a csapatnak!

Hajrá Csolnok!!!💚🖤

Ismét győzött ifi csapatunk

Szombaton Bajra látogatott a csapat. A pálya inkább emlékeztetett egy sártengerre, mint labdarúgópályára, de felvettük a kesztyűt és megbírkóztunk a nehézségekkel.

Rosszul indult a meccs, hiszen egy bírói tévedés után megindultak a bajiak a kapunk felé, ahol egy szabálytalanság után 11-est rúgtak. Ezzel megszerezték a vezetést. Szerencsére nem lógattuk a fejünket, és rendeztük a sorokat. Hamar sikerült egyenlíteni, majd a félidő előtt a vezetést is megszereztük.

A második játékrészben aztán jött a gála. Lefociztuk ellenfelünket, illetve a pályát és folyamatosan támadtunk. Nagyszerű, mutatós játékot produkáltunk így megérdemelten nyertünk. Barlangi Balázs egymaga hat gólt szerzett. Gratulálunk neki, illetve az egész csapatnak a nagyszerű meneteléshez!

Csapatunk immár 21 meccse veretlen a pályán.

Baj – Csolnok 1:8
Gólok: Barlangi Balázs 6, Farkas Máté, Gause Pascal

Hajrá Csolnok!!!⚽️💚🖤