Hiába készültünk a vasárnapi mérkőzésre

Vasárnap nagy elánnal vártuk a Kocs elleni mérkőzést, azonban ellenfelünk nem jelent meg, pontosabban 6 fővel érkeztek meg Csolnokra. Az említett 6 fő, mint aki jól végezte dolgát, lecuccoltak a parkolóba és várták a csodát, vagy nem tudjuk mit, de annyi nem volt bennük, hogy a játékvezetőket, vagy bennünket tájékoztassanak a kialakult helyzetről. Ha a játékvezetők vagy mi nem fáradunk oda, talán még most is várjuk, hogy mi legyen..elég komolytalan hozzáállás, mindez a megyei másodosztály 3. fordulójában.
Itt szeretnénk elnézést kérni a szurkolóktól, akik olyan nagy számban tiszteltek volna meg minket a vasárnapi mérkőzésen, hogy önhibánkon kívűl nem tudtuk lejátszani a meccset. Köszönjük, hogy kilátogattak, reméljük nem lesz több ilyen incidens.
A kocsi csapat a meglepetésünket is elrontotta, hiszen a csapat egyik leglelkesebb és “legkisebb” szurkolója születésnapját ünnepelte vasárnap, ezért egy kis meglepetéssel készültünk a leányzónak. A kezdőrúgást neki szántuk volna, illetve egy szál rózsával is köszöntöttük volna. Természetesen a köszöntés így sem maradt el, Jázminnak a csapatkapitány adta át a virágot a csapat nevében. Boldog születésnapot itt is Jázmin! 😊💐
Egyébként a játék sem maradt el, hiszen ha már mindenki meccsre készen volt, alkottunk kettő csapatot és megmérkőztünk egymás ellen.
Most vasárnap igazi derbyre készülünk, ugyanis Etére látogatunk, ami igazi erőpróba lesz. Igaz messze van, de aki tud szurkoljon a csapatnak a helyszínen! 😉
Hajrá Csolnok!!!⚽️💚🖤
📸 : Elekes Zsófia , köszi 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük