Ugyan a jó játék sajnos elmaradt, de a kötelező győzelmet hozták a felnőttek

Hosszas pihenő után, végre újra élettel tölthettük meg a sportpályát és környékét. Augusztus 16-án ugyanis megkezdte a 2020/21-es szezont felnőtt csapatunk, ahol Ászár alakulatát láttuk vendégül.
Szerencsére nagyjából minden játékosunk harcra kész volt, így bőven volt lehetőség a kezdő 11 kialakítására. Elég laposan kezdtük a mérkőzést, ugyanakkor a focit mi próbáltuk játszani és igyekeztünk a széleken megbontani az ellenfél védelmét, de a kapu előtt nem találtuk a megfelelő megoldást. Az első félidőt gól nélküli döntetlennel zártuk.
A második játékrészre több helyen változtattunk, aminek köszönhetően picit javult a játékunk és a 67. percben Yousif Dzsemil révén sikerült megszerezni a vezetést. Nem sokkal később Jantos Miklós révén már kettővel vezettünk. A későbbiekben is próbálkoztunk a gólszerzéssel, azonban sok lehetőség kimaradt, ami meg is bosszulta magát, hisz egy rögzített szituációban az ellenfél szépített az eredményen, így szoros lett a mérkőzés. A bekapott gól után Pázmándi Gergő nyugtatta le a kedélyeket, egy óriási szabadrúgás góllal bő 30 méterről. A végén sajnos talált még egy gólt az ellenfél, így alakult ki a 3:2-es végeredmény.
Csolnok – Ászár 3:2
gólok: Yousif Dzsemil, Jantos Miklós, Pázmándi Gergő
Jövő héten Gyermelyre látogatunk.
Hajrá Csolnok!!! ⚽️💚🖤
📸 : Elekes Zsófia , köszi 😊

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük