Hatpontos hétvége

Szombaton ifistáink Tátra látogattak. A játék képe alapján nem lehetett kérdés, hogy kinek kell megnyernie a találkozót. Jól játszottunk, és már az elejétől fogva mi irányítottunk, és domináltunk. A 16. percben aztán megtört a gólcsend Binder Valternek köszönhetően. Az első játékrészben továbbra is támadásban voltunk, azonban a gólok nem jöttek össze.

A második játékrészre viszont sikerült az, ami az első félidőben nem. Vörös Dániel révén már 2:0 volt a javunkra, majd Putz László megszerezte a harmadik gólunkat is. Egy szöglet után aztán szépítettek a hazaiak, de nem volt veszélyben a győzelmünk.

Tát – Csolnok 1:3
gólok: Binder Valter, Vörös Dániel, Putz László

A felnőttek vasárnap a közeli Piliscsévre látogattak el. Ha csak a tabellára nézünk, akkor kötelező győzelemnek kellett volna lennie, de mindig nehéz felpörögni egy ilyen meccsre. A 8. percben megszereztük a vezetést, de elég nyögvenyelős mérkőzés volt ez, hiszen nem nagyon pörgött senki. Olyannyira nyögvenyelős meccsé vált, hogy a 17. percben aztán emberhátrányba kerültünk a kapusunk felelőtlen buktatása miatt, de szerencsére nem fogott meg minket. Továbbra is igyekeztünk támadást vezetni, leginkább széleken, de sokszor sajnos rossz döntést hoztunk már a középpályán, így sokszor haltak már ott el a támadások. A 34. percben Nagy Zoltán szabadrúgásból szerzett gólt, így 2:0 volt a javunkra.

A második játékrészben viszont mintha bent maradtunk volna az öltözőben, hiszen a hazai csapat az 51. percben szépített, majd az 56. percben már egalizáltak is. Ezek után frissítettünk, így kicsit felpörgött a csapat. A 65. percben Kovács Bence a szélén szépen elvitte a labdát, majd lőtte ki a hosszút, egy perccel később pedig Farkas Antal szerzett szép gólt. Ebben az időszakban nem látszódott, hogy kevesebben vagyunk, hiszen rengeteg helyzetet dolgoztunk ki, de a következő gól már csak a mérkőzés végén jött, mikor egy szép játék végén Seregi Péter szerzett gólt, és állította be az 5:2-es csolnoki győzelmet!

Piliscsév – Csolnok 2:5
gólok: Pázmándi Gergő, Nagy Zoltán, Kovács Bence, Farkas Antal, Seregi Péter

Gratulálunk a csapatoknak!

Hajrá Csolnok!!!⚽️💚🖤

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük