BAJNOK LETT AZ IFI CSAPATUNK!

Mai napon Tokod alakulatát fogadta U19-es csapatunk. A tét, ha nyer a csapat, illetve a Pilismarót a Piliscsév ellen döntetlent játszik, akkor bajnokok vagyunk!

Nehezen indult a gólgyártás, hiszen mezőnyben sokkal jobbak voltunk a vendégeknél, de a kapu előtt végig pontatlanok maradtunk. Vezettük sorra a támadásokat, de nem akart jönni a gól. Az edzések alatt begyakorolt figurák folyamatosan visszajöttek a pályán, így tényleg nem lehet panasz a csapatra, csak a gól hiányzott. A 33. percben Vörös Dániel “Dongó”szabadrúgása kijött a kapufáról, amit Táborszki Dávid fejelt be a kapuba, így végre meg lett a vezetés. A félidő vége előtt Dongó egy elfutása után gólt szerzett, így 2:0 volt a javunkra.

A második játékrészben aztán kinyílt a gólcsap. Vígh Gergő kezdte a sorozatot, amit Dani második gólja követett. Seregi Péter szép egyéni félpályás szólója után 12 méterről ballal lőtte ki a hosszú sarkot, majd Vígh Gergő rúgott gólt az 5-ös sarkáról. Peti egy labdaszerzés után 16 méterről ismét ballal szerzett gólt, majd Pétervári Levente zárta le a meccset.

Ezzel a győzelemmel, illetve, hogy a Pilismarót – Piliscsév mérkőzés 3:3 lett, ifi csapatunk BAJNOK lett!

Csolnok – Tokod 8:0
Gólok: Vörös Dániel 2, Seregi Péter 2, Vígh Gergő 2, Táborszki Dávid, Pétervári Levente

Gratulálunk a csapatnak!!!

Hajrá Csolnok!!!⚽️💚🖤

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük