Magabiztos győzelem az alapszakasz utolsó mérkőzésén

Felnőtt csapatunk a közeli Tokodaltáróra látogatott a nem éppen közönségcsalogató időjárásban.

A szakadó eső nem szegte csapatunk kedvét, és nagyon motiváltan játszott. Már a kezdetektől fogva mi játszottunk, és irányítottuk a játékot. Sorban vezettük a szebbnél szebb támadásokat, és alakítottuk ki a helyzeteket. Az első gólra a 17. percig kellett várni, amikor Zsolnay Zsolt megkezdte a gólgyártást. Ezt követően folytattuk amit elkezdtünk, és helyzetről helyzetre meneteltünk, azonban a következő gólra egészen a 39. percig kellett várni, amikor Pázmándi Gergő játszott össze Barlangi Balázzsal, és az összjáték végén Gergő juttatta a labdát a kapuba. Az első játékrészben több gól nem esett.

A második félidőben Gergő folytatta a gólszerzést, egyéni megmozdulása után növelte előnyünket három gólra. Nem sokkal később Barlangi Balázs is betalált egy szép összjáték után, majd egy ideig gólcsend következett. Sok helyzetünk volt továbbra is, de ezek közül rendre rossz döntések születtek, így sajnos kimaradtak a lehetőségek. Majd a 84. percben Dzsema megszerezte a saját gólját, így már 5:0 volt javunkra. Zsolnay Zsolt is duplázni tudott, majd az utolsó pillanatokban a hazai csapat is szerzett egy gólt, így kialakítva a 6:1-es végeredményt.

TABAK – Csolnok 1:6
gólok: Zsolnay Zsolt 2, Pázmándi Gergő 2, Barlangi Balázs, Yousif Zsemil

Gratulálunk a csapatnak!

Az alapszakasz ezzel a fordulóval véget ért. Ezt követően 5 fordulós rájátszás következik, ahol a felsőházban az 1-6. helyezett csapatok játszanak egymás ellen, valamint a 7-11. helyezett csapatok.

Csapatunk 12 pontos előnnyel vág neki a véghajrának, 94 rúgott góllal és 25 kapott góllal.

A menetrend a következő lesz:
2019.05.12. Csolnok – Szárliget
2019.05.19. Tardos – Csolnok
2019.05.26.Csolnok – Tokod
2019.06.02.Dunaszentmiklós – Csolnok
2019.06.09. Csolnok – Héreg/Vértestolna

SZERDÁN! 2019.05.08-án 18:00-kor kupameccset játszik csapatunk hazai pályán Vértesszőlős ellen.

Hajrá Csolnok!!!💚🖤

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük