Az utolsó percekben szereztük meg a győzelmet

Sajnos a vasárnap délután nem egy közönségcsalogató időjárást hozott, de ennek ellenére azért szép számmal látogattak ki nézők a mérkőzésre.

A mai mérkőzés több volt, mint egy meccs a sok közül. A héten volt játékosunk, és csapatkapitányunk Farkas Antal 50. születésnapja, így miatta is igyekeztünk megnyerni a meccset. Próbálkoztunk már a mérkőzés kezdetétől fogva, de elég keményen és magabiztosan állták a sarat a vendégek, hiszen támadásaink sorra elakadtak a védelemben. A játék szinte csak a középpályán folyt, kapura nem nagyon volt veszélyes egyik társaság sem. És ezzel kb. véget is ért az első félidő.

A második játékrészre aztán cseréltünk, és a frissítés gólt is eredményezett. A csereként beállt Pázmándi Gergő egy szép egyéni megmozdulásnak köszönhetően megszerezte a vezetést. Ezt követően azonban nem tudtunk megnyugodni, és a játék elég kaotikussá vált, hiszen volt itt helyzet, aztán volt ott. Egy szerencsétlen szituáció után egyenlítettek a vendégek. Amikor már azt hitte mindenki, hogy vége a mérkőzésnek, jött Barlangi Balázs, aki Pázmándi Gergővel játszott szépen össze a 16-oson belül, majd ügyes egyéni teljesítményének köszönhetően a kapuba juttatta a labdát a 90. percben. Ezzel itthon tartottuk a 3 pontot.

Csolnok – Szárliget 2:1
gólok: Pázmándi Gergő, Barlangi Balázs

Gratulálunk a csapatnak!

Boldog születésnapot Tóni!

Hajrá Csolnok!!! 💚🖤

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük