Izgalmakban nem volt hiány a vasárnapi felnőtt mérkőzésen

Felnőtt csapatunk egy gólgazdag, közönség-szórakoztató mérkőzésen van túl. Sajnos a végeredmény már annyira nem
szórakoztató nekünk, hiszen a hét gólos mérkőzésen vereséget szenvedtünk.
A felnőttek legutóbb 2018.11.18-án szenvedtek vereséget hazai pályán, ez mindent elárul arról, hogy milyen nehéz tőlunk elvinni a három pontot.
Nem kezdtük rosszul a mérkőzést, hiszen már a mérkőzés elején igyekeztünk dominálni. Aztán ez a dominanciánk sajnos sokáig nem tartott, hiszen az ellenfelünk egy szabadrúgást végezhetett el kb. 20 méterről. A szabadrúgás nem volt veszélyes, azonban a kipattanó labdát az ellenfél a kapunkba juttatta. Nem törtünk meg, és szépen fokozotosan egyre több veszélyes akciót vezettünk a kisbéri kapura. A 30. percben egy jobb oldali támadást követően Vörös Dániel tört be a 16-osra és lőtte ki a jobb alsót. Sajnos a 39. percben, a közeppályán eladtunk egy labdát, amit az ellenfelünk könyörtelenül kihasznált. A félidőt jelző sípszó előtt majdnem egyenlítettünk, azonban az óriási helyzetünket a vendég portás védeni tudta.
A második játékrészt az elsőhöz képest rosszul kezdtük, talán picit az öltözőben ragadtunk. Az 57. percben aztán jött az újabb kisbéri pofon, egy bal szélről jövő beadást követően növelték kettő gólra előnyüket. Sőt, akár csúnyább is lehetett volna a két csapat között ekkor a különbség, de kapusunk, Tóth Béla, remek napott fogott ki, és óriási védéseket produkált. Talán jót tett nekünk a bekapott gól, illetve a kapusunk parádéja, hiszen a csapat ezt követően teljesen más játékot produkált. Időközben cseréltünk is több helyen, illetve szerkezetet is váltottunk, ami még nagyobb pluszt adott számunkra. Sorban dolgoztuk ki a lehetőségeket, és szerencsére ezek nem csak lehetőségek voltak. A 70. percben egy szép támadást követően Barlangi Balázs volt eredményes, majd a 79. percben Zsolnay Zsolt értékesítette a jogosan megítélt büntetőt. Ezekután akár több gólt is szerezhettünk volna, azonban ezek lehetőségek maradtak csak. A 94. percben aztán jött a fekete leves, hiszen a kisbéri támadót faltolta védőjátékosunk, amit szabadrúgás követett. Sajnos nagyon jó szabadrúgás volt, így a labda a kapunkban kötött ki.
A mutatott játék alapján számunkra ismét egy igazságtalan eredmény született, de nem adjuk fel, megyünk tovább a megkezdett úton.
Csolnok – Kisbér 3:4
gólok: Vörös Dániel, Barlangi Balázs, Zsolnay Zsolt
Gratulálunk a játékosoknak, nagyot mentek!
Továbbra is Hajrá Csolnok!!!⚽️💚🖤
📸 : Elekes Zsófia , köszi 😊