Futsal Csolnokon

Hazai pályán a szezon első futsal tornája

Csolnokon került megrendezésre az U11-U13-as futsal teremtorna 2018.12.08-án. A szombat délelőtti órákban az U11-es korosztály, míg utánuk az U13-as srácok léptek pályára.

A mieink szép eredményekkel zárták a tornát, ahol Dorog, Kesztölc, Bajna, Piliscsév és Sárisáp csapatai ellen mérkőztek meg.

Gratulálunk a srácoknak!

Hajrá Csolnok! ⚽️💚🖤

Utánpótlás tornán vettek részt a 12-13 éves játékosaink

X. KERTES LÁSZLÓ UP KUPA

Az Esztergomi Pézsa Tibor Sportcsarnok folytatta téli rendezvénysorozatát, 12-13 éveseknek rendezte meg az un. Kertes László Kupát.

A benevezett 6 csapatot a szervezők 2X3-as csoportba sorsolták be. A csoportküzdelmek után következett a keresztbejátszás, majd a helyosztók.

Az ,,A” csoportot magabiztos játékkal nyerte a VOYAGE mind a két ellenfelét verve. Némi meglepetést okozott a hazai Esztergom két veresége és végül utolsó helye. Persze hozzá kell tenni, hogy nem a legerősebb kerettel érkezett a tornára.

A ,,B” csoportot a MÉSZÖLY FC nyerte 100%-os teljesítménnyel a CSOLNOK előtt.
A keresztbejátszás során a két esélyes, nevezetesen a MÉSZÖLY és a VOYAGE is nyert, így méltán kerültek a döntőbe.

Az elődöntőben nagy küzdelem után minimális különbséggel nyert a VÉRTESSOMLÓ a jó fizikumú és egységes CSOLNOK ellen, így megérdemelten vitték haza a 3. helyet.

Következett a torna utolsó mérkőzése a döntő. Előzetesen nehéz lett volna megtippelni a végső győztest, hiszen mind a két csapat remek játékerőt képvisel, sok ügyes gyerek van a keretükben.
Végül nagy csatában a MÉSZÖLY FC nyert és lett a jubileumi kupa győztese.

Az eredményhirdetésen Osvald Zsolt főszervező bemutatta a gyerekeknek és a szurkolóknak néhai Kertes Lászlót. Elmondta, hogy legyen példa az ifjú focistáknak Laci bácsi élete, hiszen Ő példa arra, hogy egy kisvárosból is eljuthat valaki a legmagasabb szintre, nevezetesen az NB1-ig. Mi kell hozzá? Tehetség, szorgalom, alázat és némi szerencse. Nem feltétlenül kell a fővárosba születni vagy valamilyen akadémiára járni.

Gratulálunk a srácoknak!

Hajrá Csolnok!!!💚🖤

Sikeres volt a 2018-as Sportbál

Fergeteges volt a hangulat az idei Sportbálon

2018. november 24-én rendeztük meg hagyományos Sportbálunkat, ami talán az egyik legjobb hangulatú bál volt az eddigiekhez mérten.

Rengeteg vendég érkezett szombat este a sportcsarnokba, ahol a No Stress Band zenekarnak és Önöknek köszönhetően óriási bulit csaptunk, és mulattuk át az éjszakát.

Szerencsére minden adott volt, hogy így tudjuk értékelni a mögöttünk álló rendezvényt, hiszen a zenekar és a büfé is kiváló volt, de Önök nélkül mit sem ért volna az egész. Köszönjük, hogy ilyen szép számmal megtisztelték rendezvényünket. Várjuk Önöket jövőre is! 🙂

Nem mehetünk el szó nélkül a támogatóink mellett sem, akik nélkül nem jöhetett volna létre Sportbálunk.

A 2018-as Sportbál támogatói:
Abu Gyros Esztergom
Andromeda Travel Utazási Iroda
Aquasziget Esztergom
Bagdi István – N.B.SZ. Bt.
Bérces József
Bőség Konyha
Coop Csolnok
Csolnok Község Önkormányzata
Gabroplus Kft.
Gál Csaba
Garden Club Kft.
Házi Zoltán
Home Trend
Imola-Car Kft. Csolnok
Ja+Ko Bt. Csolnoki Gumiszervíz
Jánosi Nikolett
Jantos Miklós
Juhász Katalin – Telepi Kocsma
Király Lajos
Kovács Balázs
Kovács Bence
Marika Hús Dorog
Nemzeti Dohánybolt és Lottózó Csolnok
Ottáwa Hús
Polushof Panzió és Étterem
Ramazuri Bistronomy
Ragazzi Bistro Esztergom
Rutin-Okt. Kft.
Sza-Bi Autószervíz
Székely Natália
Tafferner Leila
Tallér Család
Vígh Boglárka
Vincze Pékség
Zuckerpuppen Salon

Reméljük jól érezték magukat, és jövőre újra találkozunk!

Őszi bajnok felnőtt csapatunk

Őszi bajnok felnőtt csapatunk is

Sajnos az őszi küzdelmeket nem sikerült úgy zárni, ahogyan terveztük. A felnőtt alakulat ellenfele Dunaszentmiklós volt a 2018-as év utolsó mérkőzésén.

Jól kezdtük a mérkőzést és szinte egykapuztunk az első játékrészben. Folyamatosan vezettük a támadásokat az ellenfelünkre, de sajnos a végén hiányzott egy kis plusz, ami megtörte volna a gólcsendet. Rendkívűl szervezettek voltak a vendégek, s már-már sokszor voltak durvák is, ami a mai játékvezetőnek belefért a szabályos szerelések közé. A “sporttárs” sajnos nem nőtt fel a mérkőzés színvonalához, és nem tudta kézben tartani a meccset. A félidőben tehát 0-0 volt.

A második játékrészben is igyekeztünk felülkerekedni az ellenfelen, ami, ha nem is úgy, mint az első félidőben, de sikerült. Sajnos a sok kihagyott helyzet azonban megbosszulta magát, és egy szerencsétlen góllal megszerezték a vezetést a vendégek. Nem sokkal később sikerült egyenlíteni, majd rögtön ezután egy kapufát is fejeltünk, ami ma már nem az első volt, de sajnos erre volt még válaszuk a vendégeknek. Egy felívelt labda utat talált a kapuba, így ha nem is megérdemelten, de nyertek a vendégek.

Csolnok – Dunaszentmiklós 1:2
Gól:Zsolnay Zsolt

Ugyan a 3 pontot elvitték most tőlünk, de ígyis őszi bajnok felnőtt csapatunk is! Gratulálunk a csapatnak!

Köszönjük minden kedves szurkolónak a féléves buzdítást, mind otthon, mind idegenben.

Folytatás tavasszal!

Hajrá Csolnok!!!⚽️🖤💚

Őszi bajnok ifi csapatunk

Őszi bajnok ifi csapatunk

Gólzáporos mérkőzéssel zárta a 2018-as évet legidősebb utánpótlás csapataunk. A srácok Bajnára látogattak a bajnokság 11. fordulójában. A pálya most sem volt különb, mint a felnőtt mérkőzésen, így nemcsak az ellenfelet kellett legyőzni, hanem a pályát is.

Jól indult a mérkőzés, hiszen már a 2. percben megszereztük a vezetést. Ezt követően zsinórban lőttük a gólokat, a félidő végén már 7-1 volt a javunkra.

A szünet után kissé leült a csapat, de a gólok îgy sem maradtak el. Lemásoltuk az első félidei eredményt, így 14-2 lett az eredmény a javunkra. Külön kiemelnénk Farkas Mátét 6 góljával, illetve a két fiatal gólszerzőnket, Mayer Mátét és Farnadi Bencét.

Bajna – Csolnok 2:14
Gólok: Farkas Máté 6, Barlangi Balázs 4, Gause Bruce, Gause Pascal, Mayer Máté, Farnadi Bence

Gratulálunk a csapatnak!

Hajrá Csolnok!!!⚽️💚🖤

Az őszi szezon bajnokai lehetnek az ifisták a hétvégén

Javában készülnek az ifisták az őszi szezon utolsó bajnoki mérkőzésére. A tét nem kisebb, mint őszi bajnokként zárni a 2018-as évet. A mai napon kapusedzéssel egybekötött foglalkozáson vettek részt a sràcok, de a héten még kettő alkalom vár rájuk.

 

Győzelem a szomszédvári rangadón

Felnőtt csapatunk Annavölgyre utazott a bajnokság aktuális fordulójában. Nehezen indult a hangolódás a mérkőzésre, hiszen a találkozó előtt 1 órával még senki nem volt jelen a hazai csapatnál, így az épületbe nem tudtunk bejutni…szerencsére ez nem zavart meg minket.

Jól kezdtük a találkozót, hiszen már a 3. percben megszereztük a vezetést Balázs Barlangi révén, majd Zsolt Zsolnay 11-esből növelte góljaink számát. Mi irányítottuk a mérkőzést és szinte egy kapuztunk, de a hazaiak kontrája sokszor volt veszélyes. Egyik ilyen szituációból be is találtak, de szerencsére hamar jött rá a válasz. Dániel Vörös egy szép egyéni akció után lőtte a labdát a kapuba. A félidőben több gól már nem esett.

A második játékrészben szintén igyekeztünk mi dominálni és játszani a kifejezetten jónak mondható pályán. Barlangi Balázs a 60. percben megduplázta góljai számát, majd Miklós Bulfán egy szép lövéssel már az 5. találatunkat szerezte. A pontot az i-re Jantos Miklós tette fel, aki a mérkőzés végén szépen bólintotta be a labdát az annavölgyi kapuba.
A végeredmény ezzel 6-1 lett.

Külön öröm számunkra, hogy hétről-hétre egyre több ifista kapcsolódik be a felnőtt csapat légkörébe, és produkálnak nagyszerű játékot a felnőttek között. Innen is gratulálunk az ifi játékosoknak a szép helytállásért.

Annavölgy – Csolnok 1:6
Gólok: Barlangi Balázs 2, Zsolnay Zsolt, Vörös Dániel, Bulfàn Miklós, Jantos Miklós

A mérkőzés után alakulatunk közös élményfürdőzést tartott az Esztergomi Élményfürdőben. Nagyon jó csapatépítő program volt ez a játékosok számára, ahol kipihenhették a mérkőzés fáradalmait és egy hangulatos délutánt tölthettek együtt. A fürdőzésen kívűl közös vacsora is várta a srácokat.

Gratulálunk a csapatnak!

Hajrá Csolnok!!!⚽️💚🖤

Sportbál 2018

Idén is megrendezésre kerül sokak kedvenc eseménye, községünk egyik legnagyobb rendezvénye, a Csolnoki Sportbál. Mint minden évben, idén is november utolsó szombatján tartjuk a rendezvényt, melyre ezúttal minden kedves érdeklődőt szeretettel meghívunk.

A szokásokhoz híven asztal foglalás szükséges, azonban akik ezt nem igénylik, biztosítjuk számukra a helyszíni jegyárusítást is.

Fontos viszont, hogy a rendezvény nem batyus bál, így ital bevitele nem megengedett. A helyszínen színvonalas kiszolgálás várja a kedves vendégeket, így mindenki talál fogyasztani valót.

A zenéről a már jól bevált No Stress Band gondoskodik, mely számos műfajban megállja a helyét, és csinálja az óriási hangulatot a közönségnek.

Ne habozzon, és váltsa meg jegyét minél hamarabb Nem fogja megbánni, hiszen óriási a hangulat és a jó kedv eseményünkön. Ezenfelül számtalan tombolával készülünk Önöknek, köztük egy lenyűgöző külföldi utazással is! Várjuk Önt és kedves családját, ismerőseit, barátait!

A jegyek nem változtak. Idén is 1000.-, illetve 2000.- Forintos áron tudják megvásárolni a jegyeket.

Jegyek és információk:
Vigh Ádám: 06-30-273-7834
Vigh Attila: 06-30-352-6130
illetve a facebook oldalunkon is folyamatosan szolgálunk friss információkkal.

Találkozunk 2018. november 24-én!

Hívják meg ismerőseiket a rendezvényre 
Az esemény névjegye:
https://www.facebook.com/events/304974286999037/

Az elmúlt három hétvége

Felnőtt csapatunk sem fogta vissza magát a gólgyártásban

Vasárnap Bajnára látogatott felnőtt korosztályunk. Az idő kellemes volt, viszont a pálya katasztrofális. A játékra kifejezetten alkalmatlan volt a talaj, ami jókora kihívás volt számunkra.

Az első félidőben elég hektikusan kezdtük a mérkőzést, hiszen már majdnem az első percben gólt kapunk, ha nincs az “öreg” a háznál 😀, hiszen Kocsis Márton, kapusunk, nagy bravúrral védte a bajnai lövést. Ezt követően igyekeztünk rendezni a sorokat, és dolgoztuk ki a helyzeteket, már-már ziccereket is, de sajnos a gól még nem jött. Aztán a félidő végén Bulfán Miklós ívelte be a labdát, amit Barlangi Balázs fejelt a kapuba, így egy gólos előnnyel mentünk a szünetre.

A második játékrészben aztán sikerült teljes mértékben helyrerázódni. Folyamatosan frissítettünk a csapaton és felülkerekedtünk az ellenfél csapatán, illetve a pálya talaján is. A mérkőzés utolsó perceiben 7 perc alatt lőttünk 5 gólt, a végeredmény pedig 9-0 lett javunkra.

Bajna – Csolnok 0:9
gólok: Barlangi Balázs 4, Kovács Bence 3, Seregi Péter, Jantos Miklós

Gratulálunk a csapatnak!

Külön gratulálunk Barlangi Balázsnak, aki a hétvégén 10 gólt szerzett!

Hajrá Csolnok!!!💚🖤

Több, mint egy tucat gól az ifi meccsen

Ifistáink hazai pályán fogadták Baj csapatát. Az időjárásra nem lehetett panasz, kellemes, már-már nyárias körülmények között fociztak a srácok.

Nehezen indult a mérkőzés, hiszen az első gólra a 18. percig kellett várni, de eddig is csak egy kapuztunk. Ekkor aztán beindult a szekér és sorban lőttük a szebbnél szebb gólokat. Tetszetős, szép játékkal uraltuk a mérkőzést. Az első félidőben 8 gólt rúgtunk, így megnyugtató előnnyel cseréltünk térfelet.

A második játékrészben mindenki megkapta a lehetôséget a bizonyításra, így a fiatalabbak is több játékpercet kaptak. Szerencsére itt is esett jó pár gól, így gólzáporos győzelmet tudhatunk magunkénak.

Csolnok – Baj 13:0
Gólok: Barlangi Balázs 6, Farkas Máté 3, Vörös Dániel 2, Yousif Dzsemil, Putz László Zénó

Gratulálunk a csapatnak!

Hajrá Csolnok!!! ⚽️💚🖤

Újabb győzelem a felnőtteknél

Vasárnap a kissé szeles, de kellemes időben hazai pályán fogatuk Tokodaltáró csapatát. Szép számú nézősereg érkezett a találkozóra, amit ezúton is köszönünk.

Az első félidő óriási hazai fölénnyel kezdődött. Szinte mondhatjuk, hogy egy kapuztunk az első félidőben, a vendég csapat egyszer vagy kétszer jutott el kapunkig, de az sem volt veszélyes ránk nézve. Az első gólra a 14. percig kellett várni, Dániel Vörös egy szöglet után talált be a kapuba. Ezt követően is mi diktáltuk a tempót, számos helyzetet hagytunk ki, de meddő mezőnyfölényünk gólokra érett. Zsolt Zsolnay a 20. illetve a 34. percben is abszolválta a javunkra megítélt 11-est, majd Vörös Dániel szép játékot követve rúgta meg második gólját.

A második félidőben a tempónk kicsit visszább esett, így több lehetőségük volt a vendégeknek. A 63. percben korrigáltak is az eredményen, de Balázs Barlangi a 75. percben továbbnövelte góljaink számát. Sajnos ebben a félidőben is rengeteg helyzetet kihagytunk, szerencsére nem bosszulta meg magát. A játék alapjában véve megfelelő volt, csak a kihagyott helyzeteken kell javítanunk. Külön kiemelnénk Seregi Péter játékát, aki az ifi csapatnál meghatározó játékos, de ha így folytatja, nemsokára a felnőtt csapatnál is azzá válhat. Gratulálunk Peti!

Csolnok – TABAK 5:1
Gólok: Vörös Dániel 2, Zsolnay Zsolt 2, Barlangi Balázs

Gratulálunk a csapatnak!

Folytatás a hétvégén!

Hajrá Csolnok!!! ⚽️💚🖤

Továbbra is veretlen ifi csapatunk

Szombaton Tokodra utaztak az ifisták, hogy abszolválják soron következő mérkőzésüket.

Sajnos rengeteg hiányzónk volt a mérkőzésen, de szerencsére tudtuk helyettesíteni őket.
Jól kezdtük a meccset, hiszen a 16. percben már 2-0 volt a javunkra Balázs Barlangi, majd Dániel Vörös talált be. Ezután egy picit visszavettünk a tempóból és a következő gólra a 35. percig kellett várni, amikor Barlangi Balázs megszerezte második találatát. A szünet előtt egy szabadrúgásból szépítettek a hazaiak, így cseréltünk térfelet.

A második játékrészben több helyen is folyamatosan frissítettünk, aminek köszönhetően sorra dolgoztuk ki a helyzeteket. Szerencsére gólokat is rúgtunk ezekből, először Vörös Dániel révén, majd Farkas Máté növelte a góljaink számát és zárszóként Barlangi Balázs rúgta meg saját maga harmadik gólját, míg csapatunk hatodik gólját.

Tokod – Csolnok 1:6
Gólok: Barlangi Balázs 3, Vörös Dániel 2, Farkas Máté

Gratulálunk a csapatnak!

Holnap 13:30-kor felnőtt csapatunk hazai pályán fogadja TABAK csapatát. Várjuk az érdeklődőket!

Hajrá Csolnok!!!⚽️💚🖤

Gólokban gazdag fordulón vagyunk túl

Ifi csapatunk szombaton Tát csapatával mérkőzött meg. Sajnos nagyon rosszul kezdtük a meccset, hiszen a 13. percben az ellenfél már kettő góllal vezetett. Ezt követően megrázták magukat a srácok és az első játékrészben szerztek egy gólt.

A félidőben több helyen változtattunk és ennek meg is lett az eredménye, hiszen a mérkőzés végére sikerült megfordítani a meccset. A jó játék sajnos most elmaradt a srácoktól, de a győzelmet legalább megszerezték.

Csolnok – Tát 3:2
Gólok: Varga Szabolcs, Farkas Máté, Vörös Dániel

Felnőtt csapatunk nehéz mérkőzésre készült, hiszen a jó erőkből álló Szárligethez utaztak. Veszélyesen kezdtek a hazaiak, de szerencsére gólt nem szereztek, ellenben mi kettő gólt is lőttünk az első félidőben, de ez lehetett volna akár 5-6 gól is, de sajnos nem sikerült az összes helyzetet berúgni.

A második félidő elején szépítettek a hazaiak, de nekünk is volt rá válaszunk. Ezekután felváltva esett még 4 gól, amik sajnos mi részünkről elkerülhetőek lettek volna, de szerencsére a győzelem itt is a mienk lett.

Szárliget – Csolnok 3:5
Gólok: Zsolnay Zsolt 2, Barlangi Balázs, Farkas Antal, Lévai Tamás

Gratulálunk a csapatoknak.

Hajrá Csolnok!!! ⚽️💚🖤

Továbbra is vezetjük a bajnokságokat

Ifi csapatunk elhalasztott fordulót játszott Süttő csapata ellen szombaton. Az első és a második helyezett küzdött meg egymás ellen, így mindenképp ígéretes találkozóra számítottunk.

Jól kezdtük a mérkőzést, ugyanis már az első percben megszereztük a vezetést egy 11-esből, sőt a 23. percben pedig már 2-0 volt a mieinknek. Ezután jött a hideg zuhany, ugyanis a 27. percben megfogyatkoztunk, így emberhátrányban kellett végig játszani a mérkőzést. Az ellenfél egy 11-esből szépített az eredményen, így 2-1 volt a félidőben.

A szünet után váltottunk és még 10 emberrel is domináltunk, de sajnos egy védelmi hiba után egyenlítettek a vendégek, majd a vezetést is átvették nem sokkal később. Sokáig azonban nem örülhettek, hiszen egy perccel később egyenlítettünk, így 3-3 volt az állás, ami később a végeredmény is lett. Sok helyzetet dolgoztunk ki, de sajnos ezek közül jó pár kimaradt, így maradt a döntetlen a végén. Azonban minden elismerés a srácoké, mert 10 emberrel is jobban futballoztak, mint a vendégek, és megérdemelték volna a győzelmet. Sajnos a sporttárs a mai napon kritikán aluli szinten vezette a megyei II. osztályú ifi bajnoki mérkőzést. Az ítéletei erőteljesen befolyásolták a mérkőzést…

Gratulálunk a srácoknak!

Csolnok – Süttő 3:3
gólok: Táborszki Dávid, Seregi Péter, Barlangi Balázs

Felnőtt csapatunk vasárnap végre hazai pályán lépett pályára Lábatlan csapata ellen. Igazi futball idő volt vasárnap délután, ami számos nézőt vonzott a mérkőzésre. Ezúttal is köszönjük a szurkolásukat!

A mérkőzés meddő hazai fölénnyel indult, az ellenfél szinte a felező vonalat sem lépte át. A 9. percben már meg is rezdült a háló, hiszen Bulfán Miklós szabadrúgásból megszerezte a vezetést. Ezután kicsit visszaesett a tempó, és a következő gólra a 43. percig kellett várni.

A második játékrészben több helyen cseréltünk, és felpörgettük a játékot. A 65. percben már 3-0, míg a 69. percben már 4-0 volt nekünk. Ezt követően sem álltak meg a legények, és még kettő gólt lőttek az ellenfél kapujába, helyenként nagyszerű játékkal, így kialakítva a 6:0-ás végeredményt.

Gratulálunk a csapatnak!
Külön gratulálunk Vígh Gergőnek, aki mai napon debütált a felnőtt csapatban, és abszolút megállta a helyét! Csak így tovább!

Csolnok – Lábaltan 6:0
gólok: Zsolnay Zsolt 2, Barlangi Balázs 2, Bulfán Miklós, Gacsai Bálint.

Hajrá Csolnok!💚🖤