ARANY HÉTVÉGE

Szombaton ifi csapatunk bajnoki címével indult a hétvége, aztán jött a vasárnap, ahol felnőtt csapatunk gólzáporos mérkőzésen biztosította be bajnoki címét!

Vasárnap kellemes időben indult a Szárliget elleni összecsapás. Sok nézőt csalogatott ki a futball-láz, illetve a jó idő a csolnoki sportpályára. A mérkőzés elég durván kezdődött, hiszen már a 13. percben kettős ember előnyben voltunk az ellenfél szabálytalanságai miatt, illetve szövegelésének köszönhetően. Ez az emberelőny talán minket fogott meg jobban, és nem tudtunk felpörögni. Zsolnay Zsolt révén ugyan a 10. perctől kezdve vezettünk, de aztán sokáig nem esett gól. Egészen a 44. percig, amikor Zsolti megszerezte a második gólját, ugyanis a szakadó esőben a labda megcsúszott a kapus előtt a füvön, kipattant róla, amire Zsolti érkezett, és megszerezte a csapat második találatát. A félidőben ezzel 2:0 a javunkra.

A második játékrészre szerencsére elállt a szakadó eső, így kellemes időben játszhattunk. Nem lógattuk a lábunkat, és minél több gólt próbáltunk lőni, olyannyira, hogy Zsolnay Zsolt révén már 4:0 volt az 54. percben, hiszen két góllal kezdte a második félidőt. Ezt követően már csak egy kapuztunk.Tóth Béla a 61. percben higgadtan értékesítette a büntetőt, majd a csereként beállt játékos-edzőnk, Gál Csaba szerzett kettő gólt. Egy szöglet után Szatmári Ákos is feliratkozott a góllövő listára. A 16-os magasságából szerzett gólt a hosszúba, majd Vörös Dániel zárta le a gól-gazdag mérkőzést. Dani találatával 10:0-ra nyert csapatunk.

Csolnok – Szárliget 10:0
gólok: Zsolnay Zsolt 5, Gál Csaba 2, Szatmári Ákos, Vörös Dániel, Tóth Béla

Ezzel a győzelemmel csapatunk megnyerte a bajnokságot 4 fordulóval a vége előtt! Gratulálunk nekik!

Ez a hétvége nemcsak kettő bajnoki címről szólt, hanem igazából háromról is. Kettő csolnoki legény, akik a Dobó Katalin Gimnázium tanulói, a hétvégén Szombathelyen szerepeltek az országos diákolimpián, ahol megszerezték az első helyet! Gratulálunk Barlangi Balázsnak és Tarkövi Dénesnek, akik egy hétvége alatt három aranyérmet zsebeltek be!

Hajrá Csolnok!!!💚🖤

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük