Gólzáporos győzelem Táton

Ifi csapatunk a pénteki napon Tátra látogatott. A táti brigád elég jó formában várta a párharcot, hiszen zsinórban nyerték a meccseiket, így nagyon komolyan készültünk a találkozóra.

Jól kezdtük a mérkőzést, és már a kezdetektől átvettük az irányítást. Az ellenfelünk a félpályáról felîvelt labdákkal próbálkozott, de nem sok sikerrel. Folyamatosan igyekeztünk nyomást helyezni az ellenfélre, illetve jártani a labdát. Az első húsz perc góltalanul zajlott, aztán Balázs Barlangi törte meg a gólcsendet. Ezt követően megnyugodott a csapat, hogy meg van a vezetés, és mégjobb játékot tudtunk produkálni. Dzsemil Yousif szépen futott el a balszélen és adta be a labdát Tarkövi Dénesnek, aki higgadtan a kapuba lőtte azt. Mindezek után Dénes nagyszerűen passzolta be a labdát az 5-ösön érkező Dániel Vörösnek, aki higgadtan belőtte azt a kapuba. Dániel ezt követően jól játszott össze Balázzsal, és játszották meg Putz Lászlót, aki a jobb szélen végig vitte a labdát és 16-ról lőtt nagyon szép gólt.

A második félidőben aztán frissítettünk, hogy mindenki kapjon lehetőséget bizonyítani. Barlangi Balázs folytatta a gólgyártást szép összjáték után, majd az épp csereként beállt Varga Szabolcs futott el nagyszerűen a jobb szélen és lőtte ki a hosszúsarkot. Barlangi Balázs ezután egyéni villanásának köszönhetően szerzett nagyszerű gólt, majd a hazai csapat is szerzett egy szerencsés gólt. A gólgyártást Csapó Erik folytatta egy 11-es után, majd Gause Pascal iratkozott fel a góllövők listájára. Binder Valter a hajrában egy szép szabadrúgásgóllal zárta a meccset, és állította be a 10:1-es csolnoki győzelmet.

Tát – Csolnok 1:10
Gólok: Barlangi Balázs 3, Tarkövi Dénes, Gause Pascal, Csapó Erik, Binder Valter, Varga Szabolcs, Putz László Zénó, Vörös Dániel

Gratulálunk a csapatnak, illetve kiemelnénk Putz László mai nagyszerű játékát!

Hajrá Csolnok!!! ⚽️💚🖤

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük