Hozták a kötelezőt ifistáink

Nagyon nehéz mérkőzésen vannak túl a fiatalok. Délelőtt még a helyi szemétszedési akción vettek részt a srácok, azonban délután már kőkemény mérkőzésen kellett bizonyítaniuk.

Elég körülményesen és lassan kezdtük a mérkőzést. Nem nagyon találtuk a helyünket, és sokszor kapkodva játszottunk. Többször megköszönhettük az ellenfélnek, hogy nem használták ki a helyzeteiket, mert sajnos sok lehetőségük volt a gólszerzésre. A játékrész második felében talán felébredtünk, és megmutattuk, hogy mi is a pályán vagyunk. Igyekeztünk játszani, de sajnos a gól nem jött össze a támadások végén. A félidő 0-0-ás eredménnyel zárult.

A második játékrészben már megérkeztünk teljes mértékben a mérkőzésre. Domináltunk, és próbáltunk minél több helyzetet kialakítani, de a gól sajnos nem akart jönni. Közben az ellenfél is elég veszélyes volt a kontrákból, de a védekezésük is végig a helyén volt. Több frissítést hajtottunk végre a csapatban, ami aztán meg is hozta a gyümölcsét. A 89. percben Barlangi Balázs nagyszerűen ívelte be a labdát a 16-oson belülre, ahol Gause Pascal levette azt, és szépen a kapuba lőtte. Ezzel itthon tartottuk a 3 pontot.

Csolnok – Pilismarót 1:0
gól: Gause Pascal

Gratulálunk a srácoknak!

Hajrá Csolnok!!! 💚🖤

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük