A felnőttek sem hibáztak

Vasárnap, szép számú közönség előtt fogadta Tokod csapatát felnőtt alakulatunk. Fontos mérkőzés volt számunkra, amit mindenképpen meg akartunk nyerni, így is mentünk ki a pályára. Már az elején éreztetni szerettük volna, hogy nyerni akarunk. Birtokoltuk a labdát, és vezettük sorra a nagyszerű támadásokat. A bal oldalunk nagyon veszélyes volt a mérkőzés alatt, sokszor sikerült a védelem mögé kerülni, vagy nagyszerű beadásokkal helyzetbe hozni a csatárokat. Ellenfelünk rendszerint a felívelt labdákkal próbálkozott, szerencsére a védőink, illetve kapusunk is a helyén volt, így ez nem volt hatással az eredményre. A folyamatos csolnoki támadás aztán végre góllá is érett. Barlangi Balázs vitte el nagyszerűen a labdát az ellenfél mellett és passzolta be Zsolnay Zsoltnak a labdát, aki az üres kapuba lőtte azt, így megszereztük a vezetést. Továbbra is támadtunk, de az első félidőben nem esett több gól.

A második játékrészben kissé paprikásabbá vált a hangulat, hiszen az ellenfelünk eléggé faragta a játékosokat, de álltuk a sarat és küzdöttünk tovább csapatként. Ebben a félidőben is szép támadásokat vezettünk, de a tokodi kapus nagyszerűen védett, így a gól nem jött össze, pedig a lehetőségek meg voltak. A mérkőzés vége felé az ellenfél továbbra is a kontrákra alapozott és ívelgette a labdákat a csatáraiknak, amikor már majdnem mindenki támadott a tokodiaknál, de sikeresen kivédekeztük ezeket a szituációkat. A hajrában egy bedobást követően a kapufa velünk volt, így a góltalan második játékrész azt jelenti, hogy hosszú idő után sikerült a bajnokságban revansot venni a tokodi csapaton, és továbbnövelni előnyünket a bajnokságban.

Csolnok – Tokod 1:0
gól: Zsolnay Zsolt

Köszönjük, hogy ilyen szép számban kilátogattak a nézők!

Hajrá Csolnok! 💚🖤

A mérkőzésről videó is készült a tokodiaknak köszönhetően. Megtekinthető az egyik videómegosztó oldalon: (Berdó Zsolt felvétele)

https://www.youtube.com/watch?v=dSsT3bnfl-8

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük