Fontos mérkőzésen vannak túl az ifisták

A beharangozóban már említettük, hogy fontos mérkőzés vár az U19-es srácokra, ugyanis csapatunk listavezetőként látogatott el a második helyezett Süttő otthonába.

Kellő elszántsággal, és nem titkoltan a győzelemért utaztunk a vendéglátónkhoz. Ennek tudatában készültünk a mérkőzésre, és igyekezett mindenki 120%-ot produkálni a találkozó során. Próbáltunk a koránt sem jó talajon játszani, és a földön járatni a labdát, ami hellyel-közzel, de sikerült. Mi uraltuk a játékot és alakítottuk ki sorra a helyzeteket, vezettük a támadásokat. Az első gólunkra nem is kellett sokáig várnunk, ugyanis Binder Valter nagyszerűen passzolta be az üres területre Barlangi Balázsnak a labdát, aki nem hibázott, és gólra váltotta a helyzetet. Ezt követően ugyancsak próbáltunk nyomást helyezni az ellenfélre, és ezt sikerrel is végeztük, hiszen játékuk abban merült ki, hogy a hátvédek rugdosták fel a labdákat, lesz ami lesz opcióval. Szerencsére a védőink a helyzet magaslatán voltak, így nem okoztak gondot ezek a labdák. Sajnos a félidő közepe felé, a semmiből gólt szerzett az ellenfél egy szöglet után. Nem törtünk meg, és növeltük az előnyünket egy góllal a szünet előtt, így 2-1 volt a félidő, javunkra.

A második játékrészben több helyen friss emberek léptek a pályára, ami picit felpörgette a játékot, és rögtön a 47. percben Vörös Dániel révén 3-1 volt a csolnokiaknak. Majd Barlangi Balázs szép egyéni akció után megszerezte a második gólját, Farkas Máté pedig nagyszerűen rúgta ki a hosszú sarkot. Továbbra is mi játszottunk, és vezettük a támadásokat, de több csolnoki gólt nem született, ellenben egy süttői találattal, ugyanis kapusunk egy kijövetel során sajnos elhagyta a labdát, így a süttői legény az üres kapuba rúghatta a labdát.

Azzal, hogy csapatunk megnyerte ezt a találkozót, 7 pontra növelte előnyét a jelenleg második helyezett Piliscsév csapata ellen, aki megelőzte a Süttőt.

Süttő – Csolnok 2:5
gólok: Barlangi Balázs 2, Farkas Máté, Vörös Dániel, öngól

Gratulálunk!

Hajrá Csolnok!!!💚🖤

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük