Tovább növeltük előnyünket!

A kellemes tavaszias időben Vértestolnára látogatott listavezető csapatunk. A tavaszi küzdelmek első fordulója igazi rangadónak számított, ugyanis a második helyezett otthonába látogattunk.

A mögöttünk álló felkészülés nagyon jól sikerült, rengeteg mérkőzés és edzés van a játékosok mögött, így felkészülten érkeztünk Vértestolnára. A pálya talaja igen mély volt, amit talán mindkettő csapat számára kihívás volt. Elég eseménytelenül kezdődött a mérkőzés, ugyanis sokáig egyik csapat sem volt veszélyes a kapu előtt, aztán a félidő felénél a hazaiak egy kapufáig jutottak, majd egy csúnya jelenet után meg is fogyatkoztak. Szerencsére játékosunk kellő higgadtsággal kezelte az ellenfél atrocitását, így csapatunkat nem sújtotta a piros lap. A félidő vége előtt aztán végre megtört a gólcsend, és Zsolnay Zsolt révén megszereztük a vezetést.

A második játékrészben aztán csapatunk, mintha bent maradt volna az öltözőben, hiszen nem találtuk a fonalat. Sajnos egy véleményes 11-est ítéltek meg alakulatunk ellen, amit kapusunk Tóth Béla nagyszerűen hárított, így maradt az előny nálunk. Ezt követően sikerült egy nagyon szép támadást követően gólt szereznünk Farkas Antal és Barlangi Balázs nagyszerű összjátékát követően, így meg is nyugodhattunk.
Továbbra is ívelgetésekkel próbált az ellenfelünk felülkerekedni rajtunk, de a védőink állták a sarat. Továbbra is igyekeztünk higgadt labdakihozatalokkal építeni a támadásokat, melyet ugyan a pálya talaja megnehezített, de becsülettel próbálkoztunk az ívelgetésmentes játékkal.
A mérkőzés végén egy szöglet után megszereztük Jantos Miklós révén a harmadik gólunkat, így kialakult a végeredmény is.

Ezzel a győzelemmel csapatunk 10 pontra növelte előnyét a második helyezett Vértestolna ellen, ugyan ők jelenleg egy mérkőzéssel kevesebbet játszottak.

Vértestolna – Csolnok 0:3
gólok: Zsolnay Zsolt, Barlangi Balázs, Jantos Miklós

Gratulálunk a csapatnak!

Hajrá Csolnok! 💚🖤

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük