Gólzáporos nyitány az ifistáknál

Szombaton a kissé borongós szombati napon a fiatalok Szomód csapatát fogadták hazai pályán.

Jól kezdtük a mérkőzést és rögtön az ellenfelünk fölé kerekedtünk, már-már egy kapuztunk. Az ellenfelünkön abszolút látszott, hogy csak “muszájból” játszanak, hiszen már az első percben húzta az időt a kapusuk. Sajnos egy ilyen mérkőzésre nehéz felpörgetni magát a másik csapatnak, de a csolnoki legények igyekeztek ezt felülmúlni, több-kevesebb sikerrel. Az elején nagyon bekezdzek a srácok, hiszen a 16. perc után már 4-0 volt a javunkra, amit a félidőre 3 góllal növeltek, így 7-0 állt az eredményjelzőn.

A szünetben több helyen változtattunk, hogy mindenki kapjon lehetőséget. A második játékrész elég laposan és eseménytelenül indult, de aztán a 62. percben megtört a gólcsend és újra rezgett a háló. Ebben a félidőben féltucat gólt szereztünk, így kialakítva a 13-0-ás végerdményt.

Összességében jó meccset játszottak a srácok, főleg hogy a tavaszi bajnokik közül ez volt az első, illetve a pálya talajával is meg kellett küzdeni. Vezettünk nagyon szép támadásokat és az ellenfelünk támadásait rendszerint a középpályán megfékeztük, hiszen talán egy kaput eltaláló lövést produkáltak.

Csolnok – Szomód 13:0
Gólok: Farkas Máté 4, Gause Pascal 3, Putz László, Binder Valter, Táborszki Dávid, Seregi Péter, Barlangi Balázs, Vígh Gergő

Gratulálunk a csapatnak!

Hajrá Csolnok ⚽️💚🖤

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük