Őszi bajnok felnőtt csapatunk

Őszi bajnok felnőtt csapatunk is

Sajnos az őszi küzdelmeket nem sikerült úgy zárni, ahogyan terveztük. A felnőtt alakulat ellenfele Dunaszentmiklós volt a 2018-as év utolsó mérkőzésén.

Jól kezdtük a mérkőzést és szinte egykapuztunk az első játékrészben. Folyamatosan vezettük a támadásokat az ellenfelünkre, de sajnos a végén hiányzott egy kis plusz, ami megtörte volna a gólcsendet. Rendkívűl szervezettek voltak a vendégek, s már-már sokszor voltak durvák is, ami a mai játékvezetőnek belefért a szabályos szerelések közé. A “sporttárs” sajnos nem nőtt fel a mérkőzés színvonalához, és nem tudta kézben tartani a meccset. A félidőben tehát 0-0 volt.

A második játékrészben is igyekeztünk felülkerekedni az ellenfelen, ami, ha nem is úgy, mint az első félidőben, de sikerült. Sajnos a sok kihagyott helyzet azonban megbosszulta magát, és egy szerencsétlen góllal megszerezték a vezetést a vendégek. Nem sokkal később sikerült egyenlíteni, majd rögtön ezután egy kapufát is fejeltünk, ami ma már nem az első volt, de sajnos erre volt még válaszuk a vendégeknek. Egy felívelt labda utat talált a kapuba, így ha nem is megérdemelten, de nyertek a vendégek.

Csolnok – Dunaszentmiklós 1:2
Gól:Zsolnay Zsolt

Ugyan a 3 pontot elvitték most tőlünk, de ígyis őszi bajnok felnőtt csapatunk is! Gratulálunk a csapatnak!

Köszönjük minden kedves szurkolónak a féléves buzdítást, mind otthon, mind idegenben.

Folytatás tavasszal!

Hajrá Csolnok!!!⚽️🖤💚

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük