Győzelem a szomszédvári rangadón

Felnőtt csapatunk Annavölgyre utazott a bajnokság aktuális fordulójában. Nehezen indult a hangolódás a mérkőzésre, hiszen a találkozó előtt 1 órával még senki nem volt jelen a hazai csapatnál, így az épületbe nem tudtunk bejutni…szerencsére ez nem zavart meg minket.

Jól kezdtük a találkozót, hiszen már a 3. percben megszereztük a vezetést Balázs Barlangi révén, majd Zsolt Zsolnay 11-esből növelte góljaink számát. Mi irányítottuk a mérkőzést és szinte egy kapuztunk, de a hazaiak kontrája sokszor volt veszélyes. Egyik ilyen szituációból be is találtak, de szerencsére hamar jött rá a válasz. Dániel Vörös egy szép egyéni akció után lőtte a labdát a kapuba. A félidőben több gól már nem esett.

A második játékrészben szintén igyekeztünk mi dominálni és játszani a kifejezetten jónak mondható pályán. Barlangi Balázs a 60. percben megduplázta góljai számát, majd Miklós Bulfán egy szép lövéssel már az 5. találatunkat szerezte. A pontot az i-re Jantos Miklós tette fel, aki a mérkőzés végén szépen bólintotta be a labdát az annavölgyi kapuba.
A végeredmény ezzel 6-1 lett.

Külön öröm számunkra, hogy hétről-hétre egyre több ifista kapcsolódik be a felnőtt csapat légkörébe, és produkálnak nagyszerű játékot a felnőttek között. Innen is gratulálunk az ifi játékosoknak a szép helytállásért.

Annavölgy – Csolnok 1:6
Gólok: Barlangi Balázs 2, Zsolnay Zsolt, Vörös Dániel, Bulfàn Miklós, Jantos Miklós

A mérkőzés után alakulatunk közös élményfürdőzést tartott az Esztergomi Élményfürdőben. Nagyon jó csapatépítő program volt ez a játékosok számára, ahol kipihenhették a mérkőzés fáradalmait és egy hangulatos délutánt tölthettek együtt. A fürdőzésen kívűl közös vacsora is várta a srácokat.

Gratulálunk a csapatnak!

Hajrá Csolnok!!!⚽️💚🖤

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük