Az elmúlt három hétvége

Felnőtt csapatunk sem fogta vissza magát a gólgyártásban

Vasárnap Bajnára látogatott felnőtt korosztályunk. Az idő kellemes volt, viszont a pálya katasztrofális. A játékra kifejezetten alkalmatlan volt a talaj, ami jókora kihívás volt számunkra.

Az első félidőben elég hektikusan kezdtük a mérkőzést, hiszen már majdnem az első percben gólt kapunk, ha nincs az “öreg” a háznál 😀, hiszen Kocsis Márton, kapusunk, nagy bravúrral védte a bajnai lövést. Ezt követően igyekeztünk rendezni a sorokat, és dolgoztuk ki a helyzeteket, már-már ziccereket is, de sajnos a gól még nem jött. Aztán a félidő végén Bulfán Miklós ívelte be a labdát, amit Barlangi Balázs fejelt a kapuba, így egy gólos előnnyel mentünk a szünetre.

A második játékrészben aztán sikerült teljes mértékben helyrerázódni. Folyamatosan frissítettünk a csapaton és felülkerekedtünk az ellenfél csapatán, illetve a pálya talaján is. A mérkőzés utolsó perceiben 7 perc alatt lőttünk 5 gólt, a végeredmény pedig 9-0 lett javunkra.

Bajna – Csolnok 0:9
gólok: Barlangi Balázs 4, Kovács Bence 3, Seregi Péter, Jantos Miklós

Gratulálunk a csapatnak!

Külön gratulálunk Barlangi Balázsnak, aki a hétvégén 10 gólt szerzett!

Hajrá Csolnok!!!💚🖤

Több, mint egy tucat gól az ifi meccsen

Ifistáink hazai pályán fogadták Baj csapatát. Az időjárásra nem lehetett panasz, kellemes, már-már nyárias körülmények között fociztak a srácok.

Nehezen indult a mérkőzés, hiszen az első gólra a 18. percig kellett várni, de eddig is csak egy kapuztunk. Ekkor aztán beindult a szekér és sorban lőttük a szebbnél szebb gólokat. Tetszetős, szép játékkal uraltuk a mérkőzést. Az első félidőben 8 gólt rúgtunk, így megnyugtató előnnyel cseréltünk térfelet.

A második játékrészben mindenki megkapta a lehetôséget a bizonyításra, így a fiatalabbak is több játékpercet kaptak. Szerencsére itt is esett jó pár gól, így gólzáporos győzelmet tudhatunk magunkénak.

Csolnok – Baj 13:0
Gólok: Barlangi Balázs 6, Farkas Máté 3, Vörös Dániel 2, Yousif Dzsemil, Putz László Zénó

Gratulálunk a csapatnak!

Hajrá Csolnok!!! ⚽️💚🖤

Újabb győzelem a felnőtteknél

Vasárnap a kissé szeles, de kellemes időben hazai pályán fogatuk Tokodaltáró csapatát. Szép számú nézősereg érkezett a találkozóra, amit ezúton is köszönünk.

Az első félidő óriási hazai fölénnyel kezdődött. Szinte mondhatjuk, hogy egy kapuztunk az első félidőben, a vendég csapat egyszer vagy kétszer jutott el kapunkig, de az sem volt veszélyes ránk nézve. Az első gólra a 14. percig kellett várni, Dániel Vörös egy szöglet után talált be a kapuba. Ezt követően is mi diktáltuk a tempót, számos helyzetet hagytunk ki, de meddő mezőnyfölényünk gólokra érett. Zsolt Zsolnay a 20. illetve a 34. percben is abszolválta a javunkra megítélt 11-est, majd Vörös Dániel szép játékot követve rúgta meg második gólját.

A második félidőben a tempónk kicsit visszább esett, így több lehetőségük volt a vendégeknek. A 63. percben korrigáltak is az eredményen, de Balázs Barlangi a 75. percben továbbnövelte góljaink számát. Sajnos ebben a félidőben is rengeteg helyzetet kihagytunk, szerencsére nem bosszulta meg magát. A játék alapjában véve megfelelő volt, csak a kihagyott helyzeteken kell javítanunk. Külön kiemelnénk Seregi Péter játékát, aki az ifi csapatnál meghatározó játékos, de ha így folytatja, nemsokára a felnőtt csapatnál is azzá válhat. Gratulálunk Peti!

Csolnok – TABAK 5:1
Gólok: Vörös Dániel 2, Zsolnay Zsolt 2, Barlangi Balázs

Gratulálunk a csapatnak!

Folytatás a hétvégén!

Hajrá Csolnok!!! ⚽️💚🖤

Továbbra is veretlen ifi csapatunk

Szombaton Tokodra utaztak az ifisták, hogy abszolválják soron következő mérkőzésüket.

Sajnos rengeteg hiányzónk volt a mérkőzésen, de szerencsére tudtuk helyettesíteni őket.
Jól kezdtük a meccset, hiszen a 16. percben már 2-0 volt a javunkra Balázs Barlangi, majd Dániel Vörös talált be. Ezután egy picit visszavettünk a tempóból és a következő gólra a 35. percig kellett várni, amikor Barlangi Balázs megszerezte második találatát. A szünet előtt egy szabadrúgásból szépítettek a hazaiak, így cseréltünk térfelet.

A második játékrészben több helyen is folyamatosan frissítettünk, aminek köszönhetően sorra dolgoztuk ki a helyzeteket. Szerencsére gólokat is rúgtunk ezekből, először Vörös Dániel révén, majd Farkas Máté növelte a góljaink számát és zárszóként Barlangi Balázs rúgta meg saját maga harmadik gólját, míg csapatunk hatodik gólját.

Tokod – Csolnok 1:6
Gólok: Barlangi Balázs 3, Vörös Dániel 2, Farkas Máté

Gratulálunk a csapatnak!

Holnap 13:30-kor felnőtt csapatunk hazai pályán fogadja TABAK csapatát. Várjuk az érdeklődőket!

Hajrá Csolnok!!!⚽️💚🖤

Gólokban gazdag fordulón vagyunk túl

Ifi csapatunk szombaton Tát csapatával mérkőzött meg. Sajnos nagyon rosszul kezdtük a meccset, hiszen a 13. percben az ellenfél már kettő góllal vezetett. Ezt követően megrázták magukat a srácok és az első játékrészben szerztek egy gólt.

A félidőben több helyen változtattunk és ennek meg is lett az eredménye, hiszen a mérkőzés végére sikerült megfordítani a meccset. A jó játék sajnos most elmaradt a srácoktól, de a győzelmet legalább megszerezték.

Csolnok – Tát 3:2
Gólok: Varga Szabolcs, Farkas Máté, Vörös Dániel

Felnőtt csapatunk nehéz mérkőzésre készült, hiszen a jó erőkből álló Szárligethez utaztak. Veszélyesen kezdtek a hazaiak, de szerencsére gólt nem szereztek, ellenben mi kettő gólt is lőttünk az első félidőben, de ez lehetett volna akár 5-6 gól is, de sajnos nem sikerült az összes helyzetet berúgni.

A második félidő elején szépítettek a hazaiak, de nekünk is volt rá válaszunk. Ezekután felváltva esett még 4 gól, amik sajnos mi részünkről elkerülhetőek lettek volna, de szerencsére a győzelem itt is a mienk lett.

Szárliget – Csolnok 3:5
Gólok: Zsolnay Zsolt 2, Barlangi Balázs, Farkas Antal, Lévai Tamás

Gratulálunk a csapatoknak.

Hajrá Csolnok!!! ⚽️💚🖤

Továbbra is vezetjük a bajnokságokat

Ifi csapatunk elhalasztott fordulót játszott Süttő csapata ellen szombaton. Az első és a második helyezett küzdött meg egymás ellen, így mindenképp ígéretes találkozóra számítottunk.

Jól kezdtük a mérkőzést, ugyanis már az első percben megszereztük a vezetést egy 11-esből, sőt a 23. percben pedig már 2-0 volt a mieinknek. Ezután jött a hideg zuhany, ugyanis a 27. percben megfogyatkoztunk, így emberhátrányban kellett végig játszani a mérkőzést. Az ellenfél egy 11-esből szépített az eredményen, így 2-1 volt a félidőben.

A szünet után váltottunk és még 10 emberrel is domináltunk, de sajnos egy védelmi hiba után egyenlítettek a vendégek, majd a vezetést is átvették nem sokkal később. Sokáig azonban nem örülhettek, hiszen egy perccel később egyenlítettünk, így 3-3 volt az állás, ami később a végeredmény is lett. Sok helyzetet dolgoztunk ki, de sajnos ezek közül jó pár kimaradt, így maradt a döntetlen a végén. Azonban minden elismerés a srácoké, mert 10 emberrel is jobban futballoztak, mint a vendégek, és megérdemelték volna a győzelmet. Sajnos a sporttárs a mai napon kritikán aluli szinten vezette a megyei II. osztályú ifi bajnoki mérkőzést. Az ítéletei erőteljesen befolyásolták a mérkőzést…

Gratulálunk a srácoknak!

Csolnok – Süttő 3:3
gólok: Táborszki Dávid, Seregi Péter, Barlangi Balázs

Felnőtt csapatunk vasárnap végre hazai pályán lépett pályára Lábatlan csapata ellen. Igazi futball idő volt vasárnap délután, ami számos nézőt vonzott a mérkőzésre. Ezúttal is köszönjük a szurkolásukat!

A mérkőzés meddő hazai fölénnyel indult, az ellenfél szinte a felező vonalat sem lépte át. A 9. percben már meg is rezdült a háló, hiszen Bulfán Miklós szabadrúgásból megszerezte a vezetést. Ezután kicsit visszaesett a tempó, és a következő gólra a 43. percig kellett várni.

A második játékrészben több helyen cseréltünk, és felpörgettük a játékot. A 65. percben már 3-0, míg a 69. percben már 4-0 volt nekünk. Ezt követően sem álltak meg a legények, és még kettő gólt lőttek az ellenfél kapujába, helyenként nagyszerű játékkal, így kialakítva a 6:0-ás végeredményt.

Gratulálunk a csapatnak!
Külön gratulálunk Vígh Gergőnek, aki mai napon debütált a felnőtt csapatban, és abszolút megállta a helyét! Csak így tovább!

Csolnok – Lábaltan 6:0
gólok: Zsolnay Zsolt 2, Barlangi Balázs 2, Bulfán Miklós, Gacsai Bálint.

Hajrá Csolnok!💚🖤

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.