Október első hétvégéje

Továbbra is veretlen ifi csapatunk

Szárligeten lépett pályára ifi csapatunk a bajnokság 7. fordulójában. A srácok elszántak készültek a mérkőzésre, hogy továbbra is megőrizzék hibátlan mérlegüket.

Az első félidő elejétől már mi domináltunk, és alakítottuk ki a helyzeteket. Az első gólra 23 percig kellett várni, amit még a szünet előtt követett kettő csolnoki gól.

A második játékrészben is folytattuk a gólgyártást, hiszen ebben a félidőben is esett 3 csolnoki gól, így 6:0-ás eredménnyel térhettek haza a srácok.

Szárliget – Csolnok 0:6
Gólok: Vörös Dániel 2, Gause Pascal 2, Barlangi Balázs 2

Gratulálunk a srácoknak!

Holnap 15:00-kor felnőtt csapatunk Tardoson lép pályára. Várjuk szurkolóinkat!

Hajrá Csolnok! ⚽️💚🖤

 

Nagyszerű mérkőzésen aratott győzelmet felnőtt csapatunk

Listavezető felnőtt csapatunk a 3. helyen álló Tardoshoz látogatott. Felkészülten érkeztünk aktuális ellenfelünkhöz, hiszen kemény és jó ellenfélre számítottunk.

A mérkőzés fél órás csúszással kezdődött, hiszen a játékvezető nem érkezett meg időben. A bemelegítésünk így kicsit rossz ütemezésű volt, ami a mérkőzés elejére rá is tette a bélyegét, mert kissé laposabban kezdtük a játékot. Nyomott az ellenfél és sokszor voltak veszélyesek szögletekből, de a 20. perctől kezdve már fokozatosan vettük át az irányítást, és igyekeztünk minél nagyobb nyomást helyezni a hazai csapatra. Az első félidőben azonban nem esett gól.

A második játékrészben már az elejétől kezdve felülkerekedtünk az ellenfelünkön, és az 50. percben Miklós Bulfán óriási szabadrúgás góljával megszereztük a vezetést. Egy perccel később Dániel Vörös volt eredményes, így már 2-0 volt a javunkra. A 76. percben Csaba Gálrévén szereztünk még egy gólt és hoztuk el az igen fontos mérkőzésről a 3 pontot.

Tardos – Csolnok 0:3
Gólok: Bulfán Miklós, Vörös Dániel, Gál Csaba

Gratulálunk a csapatnak!

Köszönjük továbbá, hogy számos szurkolóink is elkísért minket!

Folytatás jövő héten hazai pályán.

Hajrá Csolnok! ⚽️💚🖤

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.