Szeptember utolsó hétvégéi

2018.09.22.

Hozták a kötelezőt az ifisták

Ifi csapatunk Héregre utazott, hogy lejátsza a soron következő bajnoki mérkőzését. Az ellenfél Gyermely csapata volt. Ifistáink a tabella elejéről várták a fordulót, míg a Gyermely a 9. helyen állt. Ennek tudatában készültek a meccsre a srácok.

A borongós időjárás nem szegte a srácok kedvét és egy tucat gólig meg sem álltak a héregi pályán.

Gyermely – Csolnok 1:12
Gólok: Gause Pascal 4, Barlangi Balázs 3, Vörös Dániel 2, Farkas Máté, Seregi Péter, Barlangi Tamás.

Gratulálunk a srácoknak! ❤️

Holnap 16:00-kor felnőtt bajnoki Csolnokon. Várjuk az érdeklődőket.

Hajrá Csolnok!!!⚽️💚🖤

2018.09.23.

A felnőttek is gólzáporos meccset produkáltak

Vasárnap a kissé borongósabb időben fogadta csapatunk Epöl/Máriahalom csapatát. Mindent beleadtak a srácok már az elejétől kezdve. A 13. percben már 3-0 volt a mienknek, amit a félidőig még kettővel növeltek. A második játékrészben sem maradtak el a gólok, hiszen ekkor a szünetben beállt játékosok felfrissítették a csapatot és rúgtak még 8 gólt, így beállítva a 13-0-ás végeredményt.

Csolnok – Epöl/Máriahalom 13:0
Gólok: Zsolnay Zsolt 5, Barlangi Balázs 2, Farkas Máté 2, Vörös Dániel, Jantos Miklós, Seregi Péter, Lévai Tamás.

Gratulálunk a csapatnak!!!

Hajrá Csolnok!!!⚽️💚🖤

2018.09.29-30.

Az ifisták és a felnőttek is hozták a kötelezőt

Szombaton ifi csapatunk Piliscsév ellen lépett pályára. Hazai pályán játszottak a srácok, igazi futball idő volt a mérkőzés alatt.

Sajnos nem úgy indult a meccs, ahogy terveztük, hiszen egy potyagól miatt az ellenfél szerezte meg a vezetést. Ezután összeszedték magukat a srácok, és még a szünet előtt megfordították a meccset.

Szépen játszottunk a mérkőzés alatt, sorra dolgoztuk ki a helyzeteket, azonban a harmadik gólra egészen a 83. percig kellett várni. Ezt nem sokkal később követte a 4. csolnoki gól, így kialakult a 4-1-es hazai győzelem.

Csolnok – Piliscsév 4:1
Gólok: Farkas Máté, Táborszki Dávid, Barlangi Balázs, Gause Pascal.

Vasárnap felnőtt csapatunk Bajra látogatott. Az időjárás ma is ragyogó volt egy jó mérkőzéshez, a pálya állapota viszont már kevésbé. A szép játékra alkalmatlan volt a gyep, de igyekeztek a játékosok kiküszöbölni ezt a hibát.

Jól kezdtük a mérkőzést, mert nálunk volt többet a labda, valalmint dolgoztuk ki a helyzeteket. Az első gólra a 23. percig kellett várni, majd pár perc múlva jött is a második csolnoki találat. A szünet előtt szereztünk még egy gólt, így 3:0 volt már a féldiőben.

A második játékrészben kicsit visszábbesett a játékunk, sajnos kaptunk is egy szerencsétlen gólt. Nem sokkal később szereztünk egy szabályos gólt, de a játékvezető nem adta meg. Sajnos elég gyenge színvonalat képviselt a sporttárs, nem volt a helyzet ura a dolgoknak. Szerencsére a győzelmet nem tudta elvenni tőlünk, így 3:1-re megnyertük a találkozót.

Baj – Csolnok 1:3
Gólok: Zsolnay Zsolt 2, Kovács Bence

Gratulálunk a csapatoknak!

Hajrá Csolnok!!! ⚽️💚🖤

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.