A hétvége eredményei

Az hétvége eredményei

2018.09.15.

Nehezen, de nyertek az ifisták

Az esztergomi Ferencesek ellen mérkőzött meg a mai napon ifi csapatunk. Az első félidőt gyakorlatilag átaludták a srácok, mert nagyon akartgyengén és kedvtelenül futballoztak. Az ellenfél aztán a félidő végefelé meg is bosszulta ezt.

A második játékrészben szerencsére felpörögtek a srácok, és rögtön egyenlítettünk. Egy hibának köszönhetően ismét vezetett az ellenfél, de sokáig most nem örülhettek. A 78. percben aztán már 4-2 volt az állás, a hosszabbításban esett még egy öngól hazai oldalon, így alakult ki a 4-3-as végeredmény. A második félidei játék alapján, megérdemelten nyertek a srácok.

Csolnok – Franka 4:3
(Gólok: Farkas Máté, Gause Pascal, Binder Valter, Putz László)

Gratulálunk a csapatnak!!!

Hajrá Csolnok!!!⚽️💚🖤

2018.09.16.

Sajnos nem úgy sikerült a mai nap, ahogyan terveztük

Felnőtt csapatunk Tokodra utazott, hogy lejátsza következő bajnoki meccsét.

Sajnos elég rosszul kezdtük a meccset, ugyanis a 6. percben már 2:0 volt az állás a hazaiknak. Akartak a mieink, de nagyon görcsösen játszottunk, így nem jöttek a gólok, pedig a lehetőségek meg voltak. Kemény ellenfél volt a hazai csapat, sokszor voltak szabálytalanok is, de a mai játékvezetés sajnos nem nőtt fel a feladathoz és nem tudta kézben tartani a meccset.

Természetesen nem az ellenféllel vagy a játékvezetővel kell foglalkozni, hanem a kihagyott helyzetekkel és akkor nem lett volna gond.

Nem lógatjuk a fejünket, megyünk tovább a megkezdett úton és kijavítjuk a mai botlásunkat.

Tokod – Csolnok 3:0

Hajrá Csolnok!!!⚽️💚🖤

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.