Legújabb híreink

Az elmúlt egy hónap eredményeit olvashatják az érdeklődők. A legfrissebb eseményektől haladunk vissza felé.

2018.09.10.

Itthon tartotta felnőtt csapatunk a 3 pontot

Jól kezdtük a mérkőzést, hiszen a 4. percben Barlangi Balázs révén megszereztük a vezetést. Ezt követően sorra dolgoztuk ki a helyzeteket, azonban ezeket sajnos nem sikerült gólra váltani. A második találatra egészen a 42. percig kellett várni, amikor Vörös Dániel egy szép egyéni akció után duplázta meg góljaink számát.

A második játék részben kicsit laposabb volt a játék, de aztán felpörgettük magunkat. A 70. percben Barlangi Balázs volt ismét eredményes. Közben nyomott az ellenfél is, és egy szép szabadrúgásból szereztek egy gól, de Farkas Antalnak a 90. percben volt még egy válasza a vendég találatra, így kialakítva a 4-1-es hazai győzelmet.

Csolnok – Héreg-Vértestolna 4:1
Gólok: Barlangi Balázs 2, Vörös Dániel, Farkas Antal

Folytatás a hétvégén.

Hajrá Csolnok!!!⚽️💚🖤

2018.09.08.

Nehezen, de elhoztuk a 3 pontot

Ifistáink Pilismaróton játszották meccsüket. Sajnos az első félidőben nagyon gyengén játszottunk, sokszor kapkodtunk és rossz döntéseket hoztunk a kapu előtt. A szünet előtt nem sokkal egy kontrából megszereztük a vezetést. Sajnos még mindig ide tartozik, hogy egy kisebb lökdösődést követően mindkettő csapat megfogyatkozott, így mentünk a szünetre.

A szünet után aztán váltottunk, aminek köszönhetően megdupláztuk góljaink számát. Sajnos ezt követően kaptunk egy gólt, de rögtön a pilismaróti gólra rúgtunk mégegyet, így alakult ki a 3-1-es csolnoki győzelem.

Pilismarót – Csolnok 1:3
(Gólok: Vörös Dániel, Barlangi Balázs, Seregi Péter)

Holnap felnőtt csapatunk hazai pályán játsza következő bajnoki meccsét. Kezdés 16:30!

Hajrá Csolnok!!

2018.09.02

Rangadó a javából

A tavalyi ezüstérmes csapathoz látogatott felnőtt alakulatunk. Első két tét meccsünkön ugyan gólzáporos győzelmet arattunk, de tudtuk, hogy a hazai csapatnál nehéz mérkőzésre kell számítanunk.

Ennek tudatában készültünk a mérkőzésre már az edzéseken is. A mérkőzés előtt, illetve alatt nagyon motiváltak voltak játékosaink. Sajnos a kezdő formáció nem hozott eredményt, mert fölényben volt az ellenfél, és ki is használták hibáinkat. Egy szerkezeti váltásnak köszönhetően rendeztük sorainkat és 2-0-ról felálltunk 2-1-re, de a hazaiak ismét találtak egy gólt, azonban Zsolnay Zsolt szépített még a szünet előtt.

A szünet után több cserét is végrehajtottunk, ami meghozta a gyümölcsét. Sorra alakítottuk ki a helyzeteket, és Zsolnay Zsolt révén ismét sikeresen abszolváltunk egy helyzetet, így 3-3-as eredménnyel folytatódott a mérkőzés. A meccset ilyenkor már kimondhatjuk, hogy a mi csapatunk uralta, és érett a következő gól. A 85. percben aztán Barlangi Balázst buktatta a 16-oson belül az ellenfél kapusa, így büntető következett. A 11-es sajnos kimaradt, azonban Binder Valter a kipattanóra odaért, így 4-3-ra módosította az eredményt, és állította be a végeredményt.

Összességében megérdemelt győzelmet aratott alakulatunk, így egy pozitív lendületet adhat a csapatnak ez a győzelem!

Továbbá itt is szeretnénk boldog születésnapot kívánni csapatunk motorjának, Miklós Bulfánnak! 🙂 🎂🍻

Folytatás jövő hèten!

Gratulálunk minden játékosnak!

Hajrá Csolnok!!!⚽️💚🖤

2018.08.27.

Nehezen indult, de aztán ismét kiütés lett belőle

Vasárnap felnőtt csapatunk hazai körülmények között fogadta Annavölgy alakulatát. Az időjárás ugyan nem volt közönség csalogató, de szép számmal látogattak ki nézők a mérkőzésre. Köszönjük nekik!

Nehezen indult be a csolnoki gépezet, hiszen 21 percet kellett várni az első gólra. A labdabirtoklás kimagasló volt már az elejétől kezdve a mieink javára, de az áttörést jelentő gól hiányzott. A 21. percben aztán egy 11-es után Vörös Dániel megtörte a gólcsendet. Ezután is végig a mi csapatunk nyomott, és uralta a játékot, azonban egy kisebb megingást követve, az ellenfél első kapura lövése gólt eredményezett. Sokáig viszont nem örülhettek a vendégek, hiszen régi-új csatárunk, Zsolnay Zsolt folytatta a hazai gólgyártást. Olyannyira, hogy a szünet előtt megduplázta góljainak számát, így 3-1-es állásnál cseréltünk térfelet.

A második játékrészben a keret legfiatalabb játékosa, Binder Valter növelte a hazai találatok számát. 4-1 után a múlt héten 5 gólt szerző Barlangi Balázs volt eredményes, majd Zsolnay Zsolt révén már 6-1 volt az állás. A vendégeknek volt még egy elfutásuk, így korrigáltak az eredményen, de ezt követően Zsolnay Zsolt hintett még egy 3-ast az ellenfélnek, így alakult ki a 9-2-es csolnoki győzelem. Külön kiemelnénk Zsolnay Zsoltot, aki 6 gólt szerzett a vasárnapi rangadón.

Csolnok – Annavölgy 9:2
gólszerzők: Zsolnay Zsolt 6, Binder Valter, Barlangi Balázs, Vörös Dániel.

Gratulálunk a csapatnak!
Továbbá külön gratulálunk Barlangi Balázsnak, aki a kefoci szavazásán a megye III. legjobbja lett múlt heti eredményével!

Hajrá Csolnok!!!💚🖤

2018.08.25.

Lejàtszotta első bajnoki mérkőzését ifi csapatunk

Szomód ellen léptek pályára a fiatalok. A helyszín Dunaszentmiklós volt a szomódi pálya felújítása miatt. A pálya nem igazán kedvezett a szép játéknak, hiszen eléggé dadogott a labda a fű csomók miatt, de a srácok megoldották ezt a problémát. Több felállási formációt gyakoroltunk a mérkőzés folyamán, kijelenthetjük, hogy mindegyik hatásos volt. A végjátékban néha még pontatlanok voltunk, így több gól is eshetett volna a mérkőzésen, de nem vagyunk telhetetlenek, hiszen kezdésnek ez is nagyszerű eredmény. Barlangi Balázs a mai nap folyamán sem kímélte az ellenfelet, egymaga 6 gólt szerzett.

Szomód – Csolnok 0:10
Gólok: Barlangi Balázs 6, Farkas Máté 2, Vígh Gergő, Táborszki Dávid.

Gratulálunk a srácoknak!

Holnap 17:30-kor felnőtt csapatunk hazi pályán lép pályára Annavölgy ellen. Várjuk Önöket!

Hajrá Csolnok!!! 💚🖤⚽️

2018.08.19.

Nehezen indult, de aztán kiütés lett a vége

Győzelemmel kezdte az új szezont felnőtt csapatunk. A jó kezdet után picit visszavettek a játékosok a tempóból, de aztán a második félidőben hengereltek.

Bemutatkoztak új játékosaink is, köztük Barlangi Balázst emelnénk ki, aki 5 gólt rúgott. Emelett Farkas Antal 2, Bulfán Miklós pedig egy gólt szerzett.

Csolnok – Bajna 8:2

Gratulálunk a csapatnak!

Köszönjük a szurkolók lelkes támogatását! 👏

Hajrá Csolnok!!!⚽️⚽️⚽️💚🖤

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.