Az elmúlt bő egy hét történései

Javában pörögtek az események egyesületünknél. Számos programon, edzőmeccsen vettek részt a csapatok.

Július 31-én pénteken felnőtt csapatunk Gyermely csapatát fogadta felkészülési mérkőzésen. Számos lehetőséget dolgoztak ki a mieink, azonban ezek rendszerint kimaradtak, ami meg is bosszulta önmagát, hiszen az ellenfél nem hibázott a kapunk előtt. 3:1-re nyert a vendég Gyermely.

Szombaton a Falunapokon vettek részt ifistáink, az idén első alkalommal megrendezésre kerülő Falu Derby eseményen, ahol ügyességi és elméleti kérdésekkel kellett megbirkózniuk a srácoknak. A színvonalas rendezvényen az előkelő 3. helyet szerezték meg.
Délután utánpótlás játékosaink a hagyományos falunapi felvonuláson mutatták meg magukat, ezzel színesítve az eseményt.

Vasárnap délelőtt a főző versenyen is megmérettettük magunkat, azonban a tavalyi fényes 3. helyet nem sikerült abszolválni, idén sajnos nem értünk el dobogós helyezést. Egyébként finom gulyás levest főztek az ifisták, de sajnos fél 1 helyett fél 3-ra készült el az ebéd.
Délután felnőtt csapatunk Pilismarót csapatát fogadta edzőmérkőzés keretein belül. Gól gazdag mérkőzést láthattak a kilátogatók, ugyanis egy tucat gól esett. A szerzett gólok számában azonban a vendégek jobbak voltak, így ők hagyták el győztesként a pályát. Csolnok – Pilismarót 5:7

 

A hétközi edzések után ismét mozgalmas volt augusztus első hétvégéje. Pénteken a felnőttek Süttőre utaztak, ahol szintén potyogtak a gólok. Itt azonban a mienk voltak a jobbak, és 5:3-ra megnyerték a meccset.
Vasárnap ifi és felnőtt csapatunk utazott Pilismarótra.
Ifistáink 2:1-re nyertek, azonban felnőtt csapatunk ismét vereséget szenvedett Pilismarót ellen.

Az edzések, illetve a felkészülési meccsek folytatódnak tovább, hogy minél jobb formában vágjunk neki a szezonnak.

Hajrá Csolnok!!!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük