Lejátszotta első felkészülési mérkőzését U19-es csapatunk

2017.07.16-án játszotta le első felkészülési meccsét csapatunk. A mérkőzés 17:00-kor kezdődött,  és 2*40 perc volt, tekintettel arra, hogy első meccse volt mindkettő csapatnak. A csolnoki játékosok 4 edzéssel a lábukban várták az összecsapást, és a tavalyi U16-os csapathoz képest több helyen változott a keret. Csapatunkhoz a nyári felkészülés során csatlakozott Dorogról Farkas Máté, Szekeres Péter, Tátról Táborszki Dávid, valamint Quint Adorján is visszatért a foci világába. Első meccset tekintve jó tempójú mérkőzést játszott a két gárda, amire lehet majd a későbbiekben építeni.  Első félidőben a csapat 4-3-3-as felállásban abszolválta a játékidőt, amely során az első gól Táborszki Dávid nevéhez fűződik. Egy védelmi hiba után a vendég csapat megszerezte egyenlítő gólját, azonban erre a szintén “újonc’ Farkas Máténak volt válasza és 2-1-re módosította az eredményt. A második játékrészben 3-5-2-es felállásban játszottak a srácok, ami az elején szokatlan is volt számukra, így sokáig csak keresték a helyüket. A végén leginkább a mieink domináltak és meg is lett az eredménye, ugyanis egy jó beadást követően Putz László fejelte a labdát a kapuba, ezzel kialakítva a 3-1-es végeredményt.

Összességében jó játékot produkált a csapat, de az erőnléten még dolgozni kell. Fontos, hogy a helyzeteinket is minél jobban kihasználjuk, ugyanis a mérkőzésen rúghattunk volna jóval több gólt, ha kicsit jobban koncentrálnak a csatárok.

A következő heti program még keményebb lesz a srácoknak, ugyanis heti 4 edzés mellett 2 edzőmérkőzés is lesz.
Szombaton Süttő ellen 16:00-kor, vasárnap szintén 16:00-kor Pilismarót ellen lépnek pályára a srácok. Mindkettő mérkőzés hazai pályán lesz.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük