Magabiztos győzelem Gyermelyen

Felnőtt csapatunk gólzáporos győzelmet aratott Gyermelyen. Leginkább az ellenfél térfelén folyt a labda, a futballt is mi játszottuk. Hamar megszereztük a vezetést Barlangi Tamás révén, aki egy szögletet követően a lepattanót juttatta a hálóba. A következő gól egy szépségdíjas találat volt, amikor a balszellőt Yousif Dzsemil húzta meg és passzolta középre Pázmándi Gergőnek a labdát, aki nem hibázott és juttatta a labdát a kapuba. Dzsemil a gólpassz után egy gólt is jegyzett, ugyanis szép egyéni teljesítménye után lőtte ki a hosszú sarkot.
A második játékrészre több helyen is frissítettünk. Putnoki Bence kapott szép labdát és mehetett a kapura, aminek az eredménye egy gyönyörű gólt, ezzel már 4:0 volt a javunkra. Dzsemil következett ismét, ugyanis Putnoki Bence megszerezte a kapus elől a labdát, majd passzolta be Dzsemilnek, aki a 16osról a kapuba lőtte a labdát. Ezt követően sajnos egy hibánkat kihasználta a hazai csapat, és szépítettek, de az eredményt nem befolyásolták. A mérkőzés végén sem álltunk le. A sérüléséből visszatérő Barlangi Balázs volt eredményes a 89. percben, majd Binder Valter egyéni szólójának köszönhetően állította be a 7:1-es csolnoki győzelmet.
Gratulálunk a csapatnak!
Gyermely – Csolnok 1:7
gólok: Yousif Dzsemil 2, Barlangi Tamás,Pázmándi Gergő, Putnoki Bence, Binder Valter, Barlangi Balázs
Jövő héten már ifi csapatunk is pályára lép.
Hajrá Csolnok!!!⚽️💚🖤
📸 : Elekes Zsófia , köszönjük 🙂

Ugyan a jó játék sajnos elmaradt, de a kötelező győzelmet hozták a felnőttek

Hosszas pihenő után, végre újra élettel tölthettük meg a sportpályát és környékét. Augusztus 16-án ugyanis megkezdte a 2020/21-es szezont felnőtt csapatunk, ahol Ászár alakulatát láttuk vendégül.
Szerencsére nagyjából minden játékosunk harcra kész volt, így bőven volt lehetőség a kezdő 11 kialakítására. Elég laposan kezdtük a mérkőzést, ugyanakkor a focit mi próbáltuk játszani és igyekeztünk a széleken megbontani az ellenfél védelmét, de a kapu előtt nem találtuk a megfelelő megoldást. Az első félidőt gól nélküli döntetlennel zártuk.
A második játékrészre több helyen változtattunk, aminek köszönhetően picit javult a játékunk és a 67. percben Yousif Dzsemil révén sikerült megszerezni a vezetést. Nem sokkal később Jantos Miklós révén már kettővel vezettünk. A későbbiekben is próbálkoztunk a gólszerzéssel, azonban sok lehetőség kimaradt, ami meg is bosszulta magát, hisz egy rögzített szituációban az ellenfél szépített az eredményen, így szoros lett a mérkőzés. A bekapott gól után Pázmándi Gergő nyugtatta le a kedélyeket, egy óriási szabadrúgás góllal bő 30 méterről. A végén sajnos talált még egy gólt az ellenfél, így alakult ki a 3:2-es végeredmény.
Csolnok – Ászár 3:2
gólok: Yousif Dzsemil, Jantos Miklós, Pázmándi Gergő
Jövő héten Gyermelyre látogatunk.
Hajrá Csolnok!!! ⚽️💚🖤
📸 : Elekes Zsófia , köszi 😊