Sportbál Csolnokon

Tisztelt Érdeklődők!

Idén is megrendezésre kerül sokak kedvenc eseménye, községünk egyik legnagyobb rendezvénye, a Csolnoki Sportbál. Mint minden évben, idén is novemberben tartjuk a rendezvényt, melyre minden kedves érdeklődőt szeretettel meghívunk.

A szokásokhoz híven asztalfoglalás szükséges, azonban akik ezt nem igénylik, biztosítjuk számukra a helyszíni jegyvásárlás lehetőségét is.

Fontos viszont, hogy a rendezvény nem batyus bál, így ital bevitele nem megengedett. A helyszínen színvonalas kiszolgálás várja a kedves vendégeket, így mindenki talál számára megfelelő fogyasztanivalót.

A zenéről a már jól bevált No Stress Band gondoskodik, mely számos műfajban megállja a helyét, és szolgáltatja az óriási hangulatot a közönségnek.

Ne habozzon, és váltsa meg jegyét minél hamarabb. Nem fogja megbánni, hiszen óriási a hangulat és a jó kedv eseményünkön. Ezenfelül számtalan tombolával készülünk Önöknek!

Várjuk Önt és kedves családját, ismerőseit, barátait!

A jegyárak nem változtak. Idén is 1000.-, illetve 2000.- Forintos áron juthatnak hozzá.

Jegyek és információk:
Vigh Ádám: 06-30-273-7834
Vigh Attila: 06-30-352-6130
Kovács Bence: 06-20-335-2499
illetve a facebook oldalunkon is folyamatosan szolgálunk friss információkkal.

Találkozunk 2019. november 23-án!

Hívják meg ismerőseiket a rendezvényre 🙂

Hatpontos hétvége

Szombaton ifistáink Tátra látogattak. A játék képe alapján nem lehetett kérdés, hogy kinek kell megnyernie a találkozót. Jól játszottunk, és már az elejétől fogva mi irányítottunk, és domináltunk. A 16. percben aztán megtört a gólcsend Binder Valternek köszönhetően. Az első játékrészben továbbra is támadásban voltunk, azonban a gólok nem jöttek össze.

A második játékrészre viszont sikerült az, ami az első félidőben nem. Vörös Dániel révén már 2:0 volt a javunkra, majd Putz László megszerezte a harmadik gólunkat is. Egy szöglet után aztán szépítettek a hazaiak, de nem volt veszélyben a győzelmünk.

Tát – Csolnok 1:3
gólok: Binder Valter, Vörös Dániel, Putz László

A felnőttek vasárnap a közeli Piliscsévre látogattak el. Ha csak a tabellára nézünk, akkor kötelező győzelemnek kellett volna lennie, de mindig nehéz felpörögni egy ilyen meccsre. A 8. percben megszereztük a vezetést, de elég nyögvenyelős mérkőzés volt ez, hiszen nem nagyon pörgött senki. Olyannyira nyögvenyelős meccsé vált, hogy a 17. percben aztán emberhátrányba kerültünk a kapusunk felelőtlen buktatása miatt, de szerencsére nem fogott meg minket. Továbbra is igyekeztünk támadást vezetni, leginkább széleken, de sokszor sajnos rossz döntést hoztunk már a középpályán, így sokszor haltak már ott el a támadások. A 34. percben Nagy Zoltán szabadrúgásból szerzett gólt, így 2:0 volt a javunkra.

A második játékrészben viszont mintha bent maradtunk volna az öltözőben, hiszen a hazai csapat az 51. percben szépített, majd az 56. percben már egalizáltak is. Ezek után frissítettünk, így kicsit felpörgött a csapat. A 65. percben Kovács Bence a szélén szépen elvitte a labdát, majd lőtte ki a hosszút, egy perccel később pedig Farkas Antal szerzett szép gólt. Ebben az időszakban nem látszódott, hogy kevesebben vagyunk, hiszen rengeteg helyzetet dolgoztunk ki, de a következő gól már csak a mérkőzés végén jött, mikor egy szép játék végén Seregi Péter szerzett gólt, és állította be az 5:2-es csolnoki győzelmet!

Piliscsév – Csolnok 2:5
gólok: Pázmándi Gergő, Nagy Zoltán, Kovács Bence, Farkas Antal, Seregi Péter

Gratulálunk a csapatoknak!

Hajrá Csolnok!!!⚽️💚🖤