Immár 17 ponttal vezetjük a bajnokságot

Felnőtt csapatunk a rájátszás második fordulójában Tardosra látogatott. A játékosok tisztában vannak vele, hogy már megnyerték a bajnokságot, de ez nem egyenlő azzal, hogy már hátra is dőlnek. Ez a mostani mérkőzéssel kapcsolatban is így volt, hiszen úgy utaztunk Tardosra, hogy nyerjünk.

Elég csapongóan kezdődött a mérkőzése, hiszen volt helyzet itt is, aztán ott is. A 9. percben egy labdaszerzést követően a félpályáról megindulva végig vittük a labdát a kapuig, ahol Pázmándi Gergő volt eredményes, így hamar megszereztük a vezetést. Jól játszottunk ezt követően, és irányítottuk a meccset. Rendszerint kis passzokkal sikerült kihoznunk a labdát, és vezetni nagyszerű, illetve veszélyes támadásokat. Elég durvák voltak a hazai játékosok, ami sajnos sokszor figyelmeztetés nélkül is maradt, így voltak pillanatok, amikor kicsit elszálltak az indulatok. Az egyik ilyen szituáció után, egy csúnya faltot követtek el a 16-osuk körül, amit szabadrúgást követett. Ezt Dzsema nagyszerűen értékesítette, így 2:0 volt a javunkra.

A második játékrészben picit beleültünk a meccsbe, így sokáig a rengeteg szabálytalanságon kívül semmi sem történt. Volt pár nagy helyzetünk, de a gólok sajnos elmaradtak. Időközben frissítettünk több helyen, így egy kis lendületet kapott a csapat. A 82. percben Putz László nagyszerűen indította Barlangi Balázst, aki higgadtan kirúgta a hosszú sarkot, így 3:0 a javunkra. A mérkőzés végén egy pontrúgás után szépítettek a hazaiak, ezzel kialakítva a 3:1-es végeredményt.

Tardos – Csolnok 1:3
gólok: Pázmándi Gergő, Yousif Dzsemil, Barlangi Balázs

Gratulálunk a csapatnak!

Hajrá Csolnok!!!💚🖤

Ismét győzött ifi csapatunk

Szombaton Bajra látogatott a csapat. A pálya inkább emlékeztetett egy sártengerre, mint labdarúgópályára, de felvettük a kesztyűt és megbírkóztunk a nehézségekkel.

Rosszul indult a meccs, hiszen egy bírói tévedés után megindultak a bajiak a kapunk felé, ahol egy szabálytalanság után 11-est rúgtak. Ezzel megszerezték a vezetést. Szerencsére nem lógattuk a fejünket, és rendeztük a sorokat. Hamar sikerült egyenlíteni, majd a félidő előtt a vezetést is megszereztük.

A második játékrészben aztán jött a gála. Lefociztuk ellenfelünket, illetve a pályát és folyamatosan támadtunk. Nagyszerű, mutatós játékot produkáltunk így megérdemelten nyertünk. Barlangi Balázs egymaga hat gólt szerzett. Gratulálunk neki, illetve az egész csapatnak a nagyszerű meneteléshez!

Csapatunk immár 21 meccse veretlen a pályán.

Baj – Csolnok 1:8
Gólok: Barlangi Balázs 6, Farkas Máté, Gause Pascal

Hajrá Csolnok!!!⚽️💚🖤