ARANY HÉTVÉGE

Szombaton ifi csapatunk bajnoki címével indult a hétvége, aztán jött a vasárnap, ahol felnőtt csapatunk gólzáporos mérkőzésen biztosította be bajnoki címét!

Vasárnap kellemes időben indult a Szárliget elleni összecsapás. Sok nézőt csalogatott ki a futball-láz, illetve a jó idő a csolnoki sportpályára. A mérkőzés elég durván kezdődött, hiszen már a 13. percben kettős ember előnyben voltunk az ellenfél szabálytalanságai miatt, illetve szövegelésének köszönhetően. Ez az emberelőny talán minket fogott meg jobban, és nem tudtunk felpörögni. Zsolnay Zsolt révén ugyan a 10. perctől kezdve vezettünk, de aztán sokáig nem esett gól. Egészen a 44. percig, amikor Zsolti megszerezte a második gólját, ugyanis a szakadó esőben a labda megcsúszott a kapus előtt a füvön, kipattant róla, amire Zsolti érkezett, és megszerezte a csapat második találatát. A félidőben ezzel 2:0 a javunkra.

A második játékrészre szerencsére elállt a szakadó eső, így kellemes időben játszhattunk. Nem lógattuk a lábunkat, és minél több gólt próbáltunk lőni, olyannyira, hogy Zsolnay Zsolt révén már 4:0 volt az 54. percben, hiszen két góllal kezdte a második félidőt. Ezt követően már csak egy kapuztunk.Tóth Béla a 61. percben higgadtan értékesítette a büntetőt, majd a csereként beállt játékos-edzőnk, Gál Csaba szerzett kettő gólt. Egy szöglet után Szatmári Ákos is feliratkozott a góllövő listára. A 16-os magasságából szerzett gólt a hosszúba, majd Vörös Dániel zárta le a gól-gazdag mérkőzést. Dani találatával 10:0-ra nyert csapatunk.

Csolnok – Szárliget 10:0
gólok: Zsolnay Zsolt 5, Gál Csaba 2, Szatmári Ákos, Vörös Dániel, Tóth Béla

Ezzel a győzelemmel csapatunk megnyerte a bajnokságot 4 fordulóval a vége előtt! Gratulálunk nekik!

Ez a hétvége nemcsak kettő bajnoki címről szólt, hanem igazából háromról is. Kettő csolnoki legény, akik a Dobó Katalin Gimnázium tanulói, a hétvégén Szombathelyen szerepeltek az országos diákolimpián, ahol megszerezték az első helyet! Gratulálunk Barlangi Balázsnak és Tarkövi Dénesnek, akik egy hétvége alatt három aranyérmet zsebeltek be!

Hajrá Csolnok!!!💚🖤

BAJNOK LETT AZ IFI CSAPATUNK!

Mai napon Tokod alakulatát fogadta U19-es csapatunk. A tét, ha nyer a csapat, illetve a Pilismarót a Piliscsév ellen döntetlent játszik, akkor bajnokok vagyunk!

Nehezen indult a gólgyártás, hiszen mezőnyben sokkal jobbak voltunk a vendégeknél, de a kapu előtt végig pontatlanok maradtunk. Vezettük sorra a támadásokat, de nem akart jönni a gól. Az edzések alatt begyakorolt figurák folyamatosan visszajöttek a pályán, így tényleg nem lehet panasz a csapatra, csak a gól hiányzott. A 33. percben Vörös Dániel “Dongó”szabadrúgása kijött a kapufáról, amit Táborszki Dávid fejelt be a kapuba, így végre meg lett a vezetés. A félidő vége előtt Dongó egy elfutása után gólt szerzett, így 2:0 volt a javunkra.

A második játékrészben aztán kinyílt a gólcsap. Vígh Gergő kezdte a sorozatot, amit Dani második gólja követett. Seregi Péter szép egyéni félpályás szólója után 12 méterről ballal lőtte ki a hosszú sarkot, majd Vígh Gergő rúgott gólt az 5-ös sarkáról. Peti egy labdaszerzés után 16 méterről ismét ballal szerzett gólt, majd Pétervári Levente zárta le a meccset.

Ezzel a győzelemmel, illetve, hogy a Pilismarót – Piliscsév mérkőzés 3:3 lett, ifi csapatunk BAJNOK lett!

Csolnok – Tokod 8:0
Gólok: Vörös Dániel 2, Seregi Péter 2, Vígh Gergő 2, Táborszki Dávid, Pétervári Levente

Gratulálunk a csapatnak!!!

Hajrá Csolnok!!!⚽️💚🖤

A végletekig kiélezett párharcon vannak túl a felnőttek

Szerdán került megrendezésre a megyei kupa 2. fordulója, ahol csapatunk az első osztályú Vértesszőlőst fogadta.

Nagyon készültünk erre az összecsapásra, hiszen meg szerettük volna mutatni, hogy akár egy bravúrra is képesek vagyunk magasabban kvalifikált ellenfelünknél. Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, hiszen próbàlt letámadással indítani a vendég gárda, akik sokszor lépték át a szabályos szerelés fogalmát, illetve elég arrogáns magatártást mutattak az egész mérkőzés alatt, de álltuk a sarat. Olyannyira, hogy többször domináltunk a középpályán, és dolgoztunk ki veszélyes helyzeteket. A 15. percben aztán egy véleményes 11-eshez jutottak a vendégek, de kapusunk, Kocsis Márton bravúrral hárította azt. Nemsokkal később egy szép kombináció után aztán megszerezték a vezetést. Nem lógattuk a fejünk, és mentünk, küzdöttünk tovább. Olyannyira, hogy a 37. percben Vörös Dániel nagyszerűen rúgta el a szabadrúgást, így 1-1 volt a félidő vége.

A második játékrészben sem vettünk visszább, és itt is meg voltak a helyzeteink. Többször mentett a kapusuk óriásit, így megúszták a gólt. Ellenfelünk továbbra sem tudott nagyon játszani ellenünk, leginkább a felîvelt labdákkal próbálkoztak, amiket rendszerint hárítottunk. A mérkőzés vége felé azért màr érződött rajtunk, hogy fáradunk, sokszor veszítettünk labdát. A 81. percben sajnos egy szöglet után tisztán ugorhatott fel fejelni az egyik vendégjátékos, így 2:1 volt a javukra. A 90. percben aztán jöhetett volna a dráma, hiszen Vörös Dánielt centikkel a 16-oson belül buktatta az ellenfél, de a sporttárs nem fújta be a büntetőt, csak szabadrúgást ítélt, ami sajnos célt tévesztett.

Csapatunk előtt le a kalappal, hiszen óriást küzdöttek a mai meccsen, ahol a továbbjutást is megérdemelték volna.

Csolnok – Vértesszőlős 1:2
Gól: Vörös Dániel

Gratulálunk a csapatnak!

Hajrá Csolnok!!!⚽️💚🖤

Magabiztos győzelem az alapszakasz utolsó mérkőzésén

Felnőtt csapatunk a közeli Tokodaltáróra látogatott a nem éppen közönségcsalogató időjárásban.

A szakadó eső nem szegte csapatunk kedvét, és nagyon motiváltan játszott. Már a kezdetektől fogva mi játszottunk, és irányítottuk a játékot. Sorban vezettük a szebbnél szebb támadásokat, és alakítottuk ki a helyzeteket. Az első gólra a 17. percig kellett várni, amikor Zsolnay Zsolt megkezdte a gólgyártást. Ezt követően folytattuk amit elkezdtünk, és helyzetről helyzetre meneteltünk, azonban a következő gólra egészen a 39. percig kellett várni, amikor Pázmándi Gergő játszott össze Barlangi Balázzsal, és az összjáték végén Gergő juttatta a labdát a kapuba. Az első játékrészben több gól nem esett.

A második félidőben Gergő folytatta a gólszerzést, egyéni megmozdulása után növelte előnyünket három gólra. Nem sokkal később Barlangi Balázs is betalált egy szép összjáték után, majd egy ideig gólcsend következett. Sok helyzetünk volt továbbra is, de ezek közül rendre rossz döntések születtek, így sajnos kimaradtak a lehetőségek. Majd a 84. percben Dzsema megszerezte a saját gólját, így már 5:0 volt javunkra. Zsolnay Zsolt is duplázni tudott, majd az utolsó pillanatokban a hazai csapat is szerzett egy gólt, így kialakítva a 6:1-es végeredményt.

TABAK – Csolnok 1:6
gólok: Zsolnay Zsolt 2, Pázmándi Gergő 2, Barlangi Balázs, Yousif Zsemil

Gratulálunk a csapatnak!

Az alapszakasz ezzel a fordulóval véget ért. Ezt követően 5 fordulós rájátszás következik, ahol a felsőházban az 1-6. helyezett csapatok játszanak egymás ellen, valamint a 7-11. helyezett csapatok.

Csapatunk 12 pontos előnnyel vág neki a véghajrának, 94 rúgott góllal és 25 kapott góllal.

A menetrend a következő lesz:
2019.05.12. Csolnok – Szárliget
2019.05.19. Tardos – Csolnok
2019.05.26.Csolnok – Tokod
2019.06.02.Dunaszentmiklós – Csolnok
2019.06.09. Csolnok – Héreg/Vértestolna

SZERDÁN! 2019.05.08-án 18:00-kor kupameccset játszik csapatunk hazai pályán Vértesszőlős ellen.

Hajrá Csolnok!!!💚🖤

Gólzáporos győzelem Táton

Ifi csapatunk a pénteki napon Tátra látogatott. A táti brigád elég jó formában várta a párharcot, hiszen zsinórban nyerték a meccseiket, így nagyon komolyan készültünk a találkozóra.

Jól kezdtük a mérkőzést, és már a kezdetektől átvettük az irányítást. Az ellenfelünk a félpályáról felîvelt labdákkal próbálkozott, de nem sok sikerrel. Folyamatosan igyekeztünk nyomást helyezni az ellenfélre, illetve jártani a labdát. Az első húsz perc góltalanul zajlott, aztán Balázs Barlangi törte meg a gólcsendet. Ezt követően megnyugodott a csapat, hogy meg van a vezetés, és mégjobb játékot tudtunk produkálni. Dzsemil Yousif szépen futott el a balszélen és adta be a labdát Tarkövi Dénesnek, aki higgadtan a kapuba lőtte azt. Mindezek után Dénes nagyszerűen passzolta be a labdát az 5-ösön érkező Dániel Vörösnek, aki higgadtan belőtte azt a kapuba. Dániel ezt követően jól játszott össze Balázzsal, és játszották meg Putz Lászlót, aki a jobb szélen végig vitte a labdát és 16-ról lőtt nagyon szép gólt.

A második félidőben aztán frissítettünk, hogy mindenki kapjon lehetőséget bizonyítani. Barlangi Balázs folytatta a gólgyártást szép összjáték után, majd az épp csereként beállt Varga Szabolcs futott el nagyszerűen a jobb szélen és lőtte ki a hosszúsarkot. Barlangi Balázs ezután egyéni villanásának köszönhetően szerzett nagyszerű gólt, majd a hazai csapat is szerzett egy szerencsés gólt. A gólgyártást Csapó Erik folytatta egy 11-es után, majd Gause Pascal iratkozott fel a góllövők listájára. Binder Valter a hajrában egy szép szabadrúgásgóllal zárta a meccset, és állította be a 10:1-es csolnoki győzelmet.

Tát – Csolnok 1:10
Gólok: Barlangi Balázs 3, Tarkövi Dénes, Gause Pascal, Csapó Erik, Binder Valter, Varga Szabolcs, Putz László Zénó, Vörös Dániel

Gratulálunk a csapatnak, illetve kiemelnénk Putz László mai nagyszerű játékát!

Hajrá Csolnok!!! ⚽️💚🖤

Az utolsó percekben szereztük meg a győzelmet

Sajnos a vasárnap délután nem egy közönségcsalogató időjárást hozott, de ennek ellenére azért szép számmal látogattak ki nézők a mérkőzésre.

A mai mérkőzés több volt, mint egy meccs a sok közül. A héten volt játékosunk, és csapatkapitányunk Farkas Antal 50. születésnapja, így miatta is igyekeztünk megnyerni a meccset. Próbálkoztunk már a mérkőzés kezdetétől fogva, de elég keményen és magabiztosan állták a sarat a vendégek, hiszen támadásaink sorra elakadtak a védelemben. A játék szinte csak a középpályán folyt, kapura nem nagyon volt veszélyes egyik társaság sem. És ezzel kb. véget is ért az első félidő.

A második játékrészre aztán cseréltünk, és a frissítés gólt is eredményezett. A csereként beállt Pázmándi Gergő egy szép egyéni megmozdulásnak köszönhetően megszerezte a vezetést. Ezt követően azonban nem tudtunk megnyugodni, és a játék elég kaotikussá vált, hiszen volt itt helyzet, aztán volt ott. Egy szerencsétlen szituáció után egyenlítettek a vendégek. Amikor már azt hitte mindenki, hogy vége a mérkőzésnek, jött Barlangi Balázs, aki Pázmándi Gergővel játszott szépen össze a 16-oson belül, majd ügyes egyéni teljesítményének köszönhetően a kapuba juttatta a labdát a 90. percben. Ezzel itthon tartottuk a 3 pontot.

Csolnok – Szárliget 2:1
gólok: Pázmándi Gergő, Barlangi Balázs

Gratulálunk a csapatnak!

Boldog születésnapot Tóni!

Hajrá Csolnok!!! 💚🖤

Egy tucat gólig meg sem álltak a fiatalok

Szombaton Szárliget csapatát fogadta ifi csapatunk hazai pályán.

Jól kezdtük a mérkőzést, és már az első perctől mi irányítottuk a játékot. Járattuk a labdát és folyamatosan próbáltunk nyomást helyezni az ellenfélre. Támadásvezetéseink nagyon jól sikerültek, és az edzéseken gyakoroltak sorra visszaköszöntek a pályán is. Első gólunkra a 15. percig kellett várni, amikor a szülinapos Vörös Dániel juttatta el a labdát a kapuba. Nem kellett sokáig várni, hogy megduplázzuk a vezetést, hiszen Dongó ismét betalált. A szünet előtt Barlangi Balázs egy jogos 11-est értékesített még, így 3:0 volt a javunkra.

A szünetben formációt váltottunk, és 3-5-2-ben játszottunk. A frissen beállt cserékben abszolút égett a bizonyítási vágy, és valóban bizonyítottak. A második játékrész ott folytatódott, ahol az első, hiszen Barlangi Balázs szerzett gólt, majd ezt követően a csereként beállt Gause Pascal rúgott kettő gólt egy percen belül. Megszületett ezt követően az első mesterhármas is, hiszen Vörös Dániel egy szép játékot követően gólt szerzett. A helyére beállt Farnadi Bence folytatta a gólgyártást, már 8:0 volt az eredményjelzőn. Gause Pascal is feliratkozott a mesterhármasok listájára, majd öccse, Bruce lőtt 35-ről egy óriási gólt. Pascal ezt követően meglőtte negyedik gólját, majd az utolsó percben Farnadi Bertalan rúghatott büntetőt, de az sajnos kimaradt, azonban a kipattanóra Farkas Máté odaért, és megszerezte a csapat 12. gólját.

Csolnok – Szárliget 12:0
gólok: Gause Pascal 4, Vörös Dániel 3, Barlangi Balázs 2, Farnadi Bence, Gause Bruce, Farkas Máté

Gratulálunk a csapatnak!

Hajrá Csolnok!!!💚🖤