A felnőttek sem hibáztak

Vasárnap, szép számú közönség előtt fogadta Tokod csapatát felnőtt alakulatunk. Fontos mérkőzés volt számunkra, amit mindenképpen meg akartunk nyerni, így is mentünk ki a pályára. Már az elején éreztetni szerettük volna, hogy nyerni akarunk. Birtokoltuk a labdát, és vezettük sorra a nagyszerű támadásokat. A bal oldalunk nagyon veszélyes volt a mérkőzés alatt, sokszor sikerült a védelem mögé kerülni, vagy nagyszerű beadásokkal helyzetbe hozni a csatárokat. Ellenfelünk rendszerint a felívelt labdákkal próbálkozott, szerencsére a védőink, illetve kapusunk is a helyén volt, így ez nem volt hatással az eredményre. A folyamatos csolnoki támadás aztán végre góllá is érett. Barlangi Balázs vitte el nagyszerűen a labdát az ellenfél mellett és passzolta be Zsolnay Zsoltnak a labdát, aki az üres kapuba lőtte azt, így megszereztük a vezetést. Továbbra is támadtunk, de az első félidőben nem esett több gól.

A második játékrészben kissé paprikásabbá vált a hangulat, hiszen az ellenfelünk eléggé faragta a játékosokat, de álltuk a sarat és küzdöttünk tovább csapatként. Ebben a félidőben is szép támadásokat vezettünk, de a tokodi kapus nagyszerűen védett, így a gól nem jött össze, pedig a lehetőségek meg voltak. A mérkőzés vége felé az ellenfél továbbra is a kontrákra alapozott és ívelgette a labdákat a csatáraiknak, amikor már majdnem mindenki támadott a tokodiaknál, de sikeresen kivédekeztük ezeket a szituációkat. A hajrában egy bedobást követően a kapufa velünk volt, így a góltalan második játékrész azt jelenti, hogy hosszú idő után sikerült a bajnokságban revansot venni a tokodi csapaton, és továbbnövelni előnyünket a bajnokságban.

Csolnok – Tokod 1:0
gól: Zsolnay Zsolt

Köszönjük, hogy ilyen szép számban kilátogattak a nézők!

Hajrá Csolnok! 💚🖤

A mérkőzésről videó is készült a tokodiaknak köszönhetően. Megtekinthető az egyik videómegosztó oldalon: (Berdó Zsolt felvétele)

https://www.youtube.com/watch?v=dSsT3bnfl-8

Fontos mérkőzésen vannak túl az ifisták

A beharangozóban már említettük, hogy fontos mérkőzés vár az U19-es srácokra, ugyanis csapatunk listavezetőként látogatott el a második helyezett Süttő otthonába.

Kellő elszántsággal, és nem titkoltan a győzelemért utaztunk a vendéglátónkhoz. Ennek tudatában készültünk a mérkőzésre, és igyekezett mindenki 120%-ot produkálni a találkozó során. Próbáltunk a koránt sem jó talajon játszani, és a földön járatni a labdát, ami hellyel-közzel, de sikerült. Mi uraltuk a játékot és alakítottuk ki sorra a helyzeteket, vezettük a támadásokat. Az első gólunkra nem is kellett sokáig várnunk, ugyanis Binder Valter nagyszerűen passzolta be az üres területre Barlangi Balázsnak a labdát, aki nem hibázott, és gólra váltotta a helyzetet. Ezt követően ugyancsak próbáltunk nyomást helyezni az ellenfélre, és ezt sikerrel is végeztük, hiszen játékuk abban merült ki, hogy a hátvédek rugdosták fel a labdákat, lesz ami lesz opcióval. Szerencsére a védőink a helyzet magaslatán voltak, így nem okoztak gondot ezek a labdák. Sajnos a félidő közepe felé, a semmiből gólt szerzett az ellenfél egy szöglet után. Nem törtünk meg, és növeltük az előnyünket egy góllal a szünet előtt, így 2-1 volt a félidő, javunkra.

A második játékrészben több helyen friss emberek léptek a pályára, ami picit felpörgette a játékot, és rögtön a 47. percben Vörös Dániel révén 3-1 volt a csolnokiaknak. Majd Barlangi Balázs szép egyéni akció után megszerezte a második gólját, Farkas Máté pedig nagyszerűen rúgta ki a hosszú sarkot. Továbbra is mi játszottunk, és vezettük a támadásokat, de több csolnoki gólt nem született, ellenben egy süttői találattal, ugyanis kapusunk egy kijövetel során sajnos elhagyta a labdát, így a süttői legény az üres kapuba rúghatta a labdát.

Azzal, hogy csapatunk megnyerte ezt a találkozót, 7 pontra növelte előnyét a jelenleg második helyezett Piliscsév csapata ellen, aki megelőzte a Süttőt.

Süttő – Csolnok 2:5
gólok: Barlangi Balázs 2, Farkas Máté, Vörös Dániel, öngól

Gratulálunk!

Hajrá Csolnok!!!💚🖤

Tovább növeltük előnyünket!

A kellemes tavaszias időben Vértestolnára látogatott listavezető csapatunk. A tavaszi küzdelmek első fordulója igazi rangadónak számított, ugyanis a második helyezett otthonába látogattunk.

A mögöttünk álló felkészülés nagyon jól sikerült, rengeteg mérkőzés és edzés van a játékosok mögött, így felkészülten érkeztünk Vértestolnára. A pálya talaja igen mély volt, amit talán mindkettő csapat számára kihívás volt. Elég eseménytelenül kezdődött a mérkőzés, ugyanis sokáig egyik csapat sem volt veszélyes a kapu előtt, aztán a félidő felénél a hazaiak egy kapufáig jutottak, majd egy csúnya jelenet után meg is fogyatkoztak. Szerencsére játékosunk kellő higgadtsággal kezelte az ellenfél atrocitását, így csapatunkat nem sújtotta a piros lap. A félidő vége előtt aztán végre megtört a gólcsend, és Zsolnay Zsolt révén megszereztük a vezetést.

A második játékrészben aztán csapatunk, mintha bent maradt volna az öltözőben, hiszen nem találtuk a fonalat. Sajnos egy véleményes 11-est ítéltek meg alakulatunk ellen, amit kapusunk Tóth Béla nagyszerűen hárított, így maradt az előny nálunk. Ezt követően sikerült egy nagyon szép támadást követően gólt szereznünk Farkas Antal és Barlangi Balázs nagyszerű összjátékát követően, így meg is nyugodhattunk.
Továbbra is ívelgetésekkel próbált az ellenfelünk felülkerekedni rajtunk, de a védőink állták a sarat. Továbbra is igyekeztünk higgadt labdakihozatalokkal építeni a támadásokat, melyet ugyan a pálya talaja megnehezített, de becsülettel próbálkoztunk az ívelgetésmentes játékkal.
A mérkőzés végén egy szöglet után megszereztük Jantos Miklós révén a harmadik gólunkat, így kialakult a végeredmény is.

Ezzel a győzelemmel csapatunk 10 pontra növelte előnyét a második helyezett Vértestolna ellen, ugyan ők jelenleg egy mérkőzéssel kevesebbet játszottak.

Vértestolna – Csolnok 0:3
gólok: Zsolnay Zsolt, Barlangi Balázs, Jantos Miklós

Gratulálunk a csapatnak!

Hajrá Csolnok! 💚🖤

Gólzáporos nyitány az ifistáknál

Szombaton a kissé borongós szombati napon a fiatalok Szomód csapatát fogadták hazai pályán.

Jól kezdtük a mérkőzést és rögtön az ellenfelünk fölé kerekedtünk, már-már egy kapuztunk. Az ellenfelünkön abszolút látszott, hogy csak “muszájból” játszanak, hiszen már az első percben húzta az időt a kapusuk. Sajnos egy ilyen mérkőzésre nehéz felpörgetni magát a másik csapatnak, de a csolnoki legények igyekeztek ezt felülmúlni, több-kevesebb sikerrel. Az elején nagyon bekezdzek a srácok, hiszen a 16. perc után már 4-0 volt a javunkra, amit a félidőre 3 góllal növeltek, így 7-0 állt az eredményjelzőn.

A szünetben több helyen változtattunk, hogy mindenki kapjon lehetőséget. A második játékrész elég laposan és eseménytelenül indult, de aztán a 62. percben megtört a gólcsend és újra rezgett a háló. Ebben a félidőben féltucat gólt szereztünk, így kialakítva a 13-0-ás végerdményt.

Összességében jó meccset játszottak a srácok, főleg hogy a tavaszi bajnokik közül ez volt az első, illetve a pálya talajával is meg kellett küzdeni. Vezettünk nagyon szép támadásokat és az ellenfelünk támadásait rendszerint a középpályán megfékeztük, hiszen talán egy kaput eltaláló lövést produkáltak.

Csolnok – Szomód 13:0
Gólok: Farkas Máté 4, Gause Pascal 3, Putz László, Binder Valter, Táborszki Dávid, Seregi Péter, Barlangi Balázs, Vígh Gergő

Gratulálunk a csapatnak!

Hajrá Csolnok ⚽️💚🖤